A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Талановиті діти Пісочинської громади

Пісочинська школа мистецтв "АRT NOVA"  запрошує Вас поринути у чудовий світ живої фортепіанної музики!! 26 лютого 2021 року о 18:00 у приміщенні Пісочинського палацу культури та мистецтв (вул. Полтавське шосе, 114) відбудеться сольний концерт учня 2-го класу школи, лауреата Всеукраїнських, міжнародних конкурсів та фестивалів, Довгаля  Романа. Викладач - лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів, піаніст відомого в Україні та за її межами симфошоу #Prime_orchestra Петришин Дмитро Миколайович. В концерті прозвучать твори композиторів від класики до сучасності. Запрошуємо підтримати юного музиканта! Увага! Концерт відбудеться з дотриманням всіх карантинних вимог! Кількість місць обмежена!

16:42 17.02.2021

УВАГА, ЗНО-2021! МАТЕМАТИКА АБО МАТЕМАТИКА (ЗАВДАННЯ РІВНЯ СТАНДАРТУ)

У 2021 році під час реєстрації можна обрати один із таких предметів зовнішнього незалежного оцінювання: Математика або Математика (завдання рівня стандарту). Детальніше за посиланням: https://testportal.gov.ua/dpa-2021-sertyfikatsijna-robota-z-matematky/?fbclid=IwAR281qWIH00RMoIH1wCGqIca6hI7Nfnf7cIZ_Ae0_7B3UOHvOjCjNrvkmIs

17:20 16.02.2021

Святкові заходи до Дня закоханих. Коротичанський ліцей

12 лютого в Коротичанському ліцеї відбулись святкові заходи, сповнені приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Учні та вчителі освітнього закладу намагалися створити теплу, душевну атмосферу: в ліцеї працювала «Пошта Валентина» й святкова фотозона. Усі бажаючі могли привітати своїх друзів і коханих валентинкою, а також зробити селфі на пам'ять. Веселий Купідон і чарівні Янголятка – учні з початкової школи поздоровляли всіх англійською мовою, даруючи їм частинку своїх сердечок. У класах влаштували веселі конкурси. А для старшокласників було проведено батл-шоу в стилі «Disco Party». Пари змагалися в різних конкурсах. Вони підготували цікаві танцювальні номери в стилі ТікТок, зарядили всіх позитивом і подарували гарний настрій. Усі присутні на святковому заході отримали величезне задоволення!

16:04 16.02.2021

Тематичні виховні заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2021 року в нашій країні відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 32-у річницю виведення радянських військ з Афганістану. З нагоди пам`ятної дати у Пісочинській ЗОШ відбулись тематичні виховні заходи.

16:03 16.02.2021

До Дня Святого Валентина. Березівська ЗОШ

Напередодні Дня всіх закоханих у Березівський ЗОШ відбулись різноманітні заходи за участі учнів школи. Так, школярі 6 класу разом із класним керівником Планідою-Товстоган О.С провели невеличке та водночас душевне свято. Подарувавши краплинку своєї доброти, любові та турботи іншим, діти весело провели час. На уроках трудового навчання учні разом з учителем Нагібіною О.В. та керівником гуртка Бліновою Г.О. власноруч зробили прекрасні валентинки. Різноманітні конкурси та веселі забави сприяли святковій радісній атмосфері.

16:01 16.02.2021

Тематичний захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Коротичанський ліцей

15 лютого учні 7-Б класу Коротичанського ліцею провели тематичну лінійку «Афганістан: подвиг, біль, пам'ять». Саме цього дня у 1989 році з Афганістану були виведені радянські війська, які протягом десяти років брали участь у війні на території республіки. П’ятнадцять жителів селища Коротич виконували свій інтернаціональний обов’язок. Багато з них мають бойові нагороди.

15:59 16.02.2021

До Дня Святого Валентина. Пісочинський ЗДО №1

До чудового свята в старшій дошкільній групі "Дзвіночок" садочка проведено заняття з художньо-естетичної діяльності на тему "Валентинка". Дошкільнята вирізали, прикрашали, клеїли валентинки своїми руками. Вони проявили творчу фантазію та свої різноманітні мистецькі таланти. Діти були у захваті від процесу створення валентинок, саме тому в групі панувала радісна святкова атмосфера. Маленькі вихованці та колектив садочка від щирого серця привітав всіх зі святом – Днем всіх закоханих.

15:58 16.02.2021

Святкові заходи до Дня Святого Валентина. Пісочинський ліцей "Мобіль"

12 лютого учні Пісочинського ліцею "Мобіль" взяли участь у різноманітних заходах до Дня Святого Валентина. Так, школярі 5 - 6 класів освітнього закладу із задоволенням виконували завдання квесту до Дня всіх закоханих. Гарно, позитивно, дружньо!

15:55 16.02.2021

Тематичний тиждень "Поважаймо людей праці". Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

15 лютого в групі молодшого дошкільного віку "Бджілка" Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"  вихователь Гасанова Лейла Західівна розпочала тиждень на тему "Поважаймо людей праці"  проведенням інтегрованого заняття (розвиток мовлення і культура мовленнєвого спілкування, аплікація). Під час заняття вихователь розширювала знання дітей про професії дорослих, а також дала поняття, що всі професії потрібні та важливі. За допомогою ілюстрацій діти називали професії дорослих і розповідали про їх важливість, корисність. В кінці заняття малята ознайомились з новою для себе професією - пілот і наклеювали зображення літака.

10:27 16.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень