A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Святкування Старого Нового року у Пісочинському ЗДО №1

14 січня у садочку відбулося святкування Старого Нового року або свята Василя. Головні герої свята - господарі української оселі, до яких діти старшої групи "Дзвіночок" (вихователь Гудкова Н.І.) завітали з різноманітними щедрівками та засівалками. Діти зичили щастя, добробуту та удачі господарям і всім присутнім на весь наступний рік. Дівчата, окрім щедрівок, виконували український таночок. На святковому заході панувала радісна душевна атмосфера!

09:19 15.01.2021

Тиждень пошани до школи. Пісочинський ліцей

В Пісочинському ліцеї цього року виставка малюнків до Тижня пошани пройшла в новому форматі.  До Вашої уваги - віртуальна подорож до школи майбутнього, до створення якої з великим задоволенням долучилися учні освітнього закладу. Приємного перегляду! ВІДЕО  

17:25 14.01.2021

Готуємося до зустрічі учнів!

У період карантину, поки вчителі закладів освіти Пісочинської громади проводять навчання дистанційно, технічний персонал виконує необхідні ремонтні роботи. Сумувати ніколи!

16:34 14.01.2021

Розвага для дітей "Господарю, господарочка, пустіть до хати Маланочку". Коротичанський ЗДО (ясла-садок)

В Коротичанському ЗДО (ясла-садок) пройшла розвага для дітей "Господарю, господарочка, пустіть до хати Маланочку". З піснями, віршами, іграми, хороводами діти зустрічали Маланку!

14:42 14.01.2021

Зимова прогулянка у Пісочинському ЗДО №1

Нарешті настала справжня зима - чарівна, засніжена, казкова! Дошкільнята з радістю і захопленням граються снігом: ловлять і розглядають сніжинки та малюють янголів на снігу. Вони катають один одного на санчатах, із задоволенням грають у хокей. На прогулянці діти завжди отримують радісний настрій і неповторне задоволення від активного дозвілля!

14:40 14.01.2021

Заклади освіти Пісочинської громади до завершення 2020/2021 навчального року забезпечено засобами дезінфекції!

За рахунок субвенції з державного бюджету відділом освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради придбано необхідні засоби захисту для створення безпечних умов під час освітнього процесу в період карантину: дезінфектори для обробки рук, миття поверхонь і підлоги.

14:29 14.01.2021

Вшановуємо українську національну культуру. Пісочинська початкова школа "Надія"

Одним із завдань дошкільної освіти є виховання у дітей дошкільного віку любові до України, шанобливого ставлення до родини, поваги до народних традицій і звичаїв. Дієвою формою виконання цього завдання є проведення різноманітних тематичних заходів за участі дошкільнят. Вшановуємо українську культуру! На фото: привітання з різдвяними святами від вихованців Пісочинської початкової школи "Надія". Зворушливо, яскраво, позитивно!

16:55 13.01.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень