A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Спорт як стиль життя!

На фото: юні вихованці Комунального закладу "ФОК "Мобіль" - талановиті тенісисти разом зі своїм тренером Зубенко Наталією Юріївною. Спорт - це круто, стильно, позитивно!

15:54 23.12.2020

Музичне свято "Новорічна пригода" Пісочинський ЗДО №2

Веселі тематичні заходи до новорічних свят проходят у садочку. Дітки з задоволенням берут участь у веселощах, насолоджуються святковою атмосферою, з нетерпінням очікують на дива. Нехай всі мрії наших дітей здійснюються!

15:52 23.12.2020

Піжамна вечірка. Коротичанський ЗДО (ясла-садок)

Напередодні Дня Святого Миколая у садочку традиційно відбувається Піжамна вечірка. Свято завжди проходить у затишній домашній атмосфері. Вірші,таночки, пісні та всілякі веселощі дарують малятам безліч позитивних емоцій та незабутні враження. З прийдешніми святами, дітки та дорослі!

15:50 23.12.2020

Педагогічна рада. Пісочинський ЗДО №1

22 грудня в Пісочинському ЗДО №1 відбулася педагогічна рада на тему: "Освітнє середовище пізнавально-дослідницької діяльності".  Під час засідання ради вихователі дізналися про інноваційні підходи до пізнавально-дослідницької діяльності дошкільників. Поділилися досвідом, як проводити дослідницьку діяльність з дітьми в освітньому процесі. Вихователі закладу дошкільної освіти №1 затверджували свої сертифікати підвищення кваліфікації, які здобули на онлайн вебінарах.

15:46 23.12.2020

Святкові заходи до Дня Святого Миколая. Березівська ЗОШ

День Святого Миколая – одне з найкращих і довгоочікуваних свят як для діточок, так і для дорослих. До чудового свята для учнів початкової школи Березівської ЗОШ проведені веселі тематичні заходи. Гарній настрій дітей та їх зворушливі усмішки– найкращий подарунок для дорослих!

15:43 23.12.2020

Новорічні ранки. Пісочинська початкова школа "Надія"

Продовжуються новорічні свята у Пісочинській початковій школі «Надія». Подорож різними країнами з котом Матроскіним, Дідом Морозом та Снігуронькою, приємні солодкі подарунки від Пісочинської селищної ради, безліч яскравих вражень і душевне спілкування – святкова атмосфера дарує гарній настрій!

15:42 23.12.2020

Семінар-практикум «Роль художнього слова у мовленнєвому розвитку дошкільнят». Коротичанський ЗДО (ясла-садок)

  15 грудня у садочку відбувся семінар-практикум «Роль художнього слова у мовленнєвому розвитку дошкільнят». У ході семінару педагогами були відпрацьовані наступні питання: - Роль книги у вихованні дітей. - Презентація « Роль художнього слова у мовленнєвому розвитку дошкільнят» - Методика ознайомлення дітей з художнім словом; - Виховання інтересу до читання. В практичній частині семінару, яка мала назву «Щоб у серці жила Батьківщина», розглянуто творчість сучасних дитячих письменників, які пишуть для дітей: Надії Дичко; Наталії Чуб; Ліни Біленької. Організована та представлена виставка-презентація пам’яток для батьків про роль дитячої книги у гармонійному розвитку громади.

17:30 22.12.2020

Академічні концерти по класу фортепіано. Пісочинська школа мистецтв "АРТ НОВА"

21 та 22 грудня у Пісочинській школі мистецтв "АРТ НОВА" відбулися академічні концерти по класу фортепіано за участі учнів 2-4 років  навчання (викладачі Звегінцова М.П., Котенко О.О., Стельмах О.П., Петришин Д.М.) та прослуховування по класу сольний спів (естрадний)  учнів першого року навчання  (викладачі Войтенко Б.П. та Рябко О.М.

17:18 22.12.2020

Засідання шкільного методичного об'єднання вчителів початкових класів за темою "Профілактика емоційного вигорання педагогів"

15 грудня в Пісочинській початковій школі «Надія» відбулося засідання шкільного методичного об'єднання вчителів початкових класів за темою "Профілактика емоційного вигорання педагогів". Практичний психолог освітнього закладу Івахненко В.С. провела арт-терапевтичну вправу для зняття психо-емоційного напруження вчителів.

17:15 22.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень