A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Розвиток математичний уявлень. Коротичанський ЗДО (ясла-садок)

Розвиток елементарних математичних уявлень не повинен бути нудним заняттям, адже дитина засвоює тільки те, що її зацікавило, здивувало, звеселило або вразило. Саме тому одним з найбільш важливих завдань педагогів садочку є розвиток у дошкільнят інтересу до математики. Для створення у дітей зацікавленого ставлення до занять вихователі застосовують на своїх заняттях різноманітні методики та вправи.

12:56 14.12.2020

Всеукраїнський тиждень права. КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль"

У рамках Всеукраїнського тижня права в ліцеї проведено безліч тематичних заходів, метою яких стало формування правової культури юного покоління та виховання ідеї необхідності поважати закон та права (як власні, так і оточення).

12:55 14.12.2020

Вітаємо з новими успіхами чарівних артистів народного естрадного колективу «Шоу-Театр Xcluzity» Пісочинського палацу культури та мистецтв

12 грудня талановиті вихованці Олексія Карпенка взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Кабріоль Світ» та вкотре вразили своєю неповторною артистичністю й майстерністю: - Лошак Кароліна – лауреат І ступеню; - Козирєва Маргарита – лауреат І ступеню; - Петров Всеволод – лауреат І ступеню; - Коваль Владислава – лауреат ІІ ступеню. Колектив відзначений Гран-Прі фестивалю. Чудові яскраві виступи – результат наполегливих тренувань артистів. Саме завдяки мудрому керівництву Олексія Карпенка та самобутньому таланту дітей колектив завжди радує своїх вірних шанувальників високими результатами та перемогами на престижних змаганнях! Пишаємося досягненнями колективу та бажаємо втілення всіх сподівань, нових перемог і підкорення нових вершин!

09:02 14.12.2020

Тематичні заходи до Дня Збройних Сил України.

08 грудня в Пісочинському ліцеї «Мобіль» відбулись тематичні заходи до Дня Збройних Сил України. Із самого ранку учнівський актив у складі старших школярів провів інформаційну хвилинку. Розповідь дівчат про історію створення Збройних Сил України, військова форма, у яку вони були одягнуті – все це справило неабияке враження як на учителів, так і на школярів 1-4 класів. З учнями 9-11 класів було проведено виховну бесіду «Загальний військовий обов’язок». В рамках патріотичного виховання під час перерв усі бажаючі мали змогу створити величезний колаж малюнків з гаслом «Ми за волю, ми за мир…». Відтепер колаж висітиме у школі. Кожен може поглянути, якою ж прагнуть бачити діти рідну Україну.

13:56 11.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень