A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Обласний легкоатлетичний крос серед вихованців ДЮСШ, велоклубів та спортивних учбових закладів

19 грудня на спортивній базі ЦПКІВ імені М. Горького відбувся Обласний легкоатлетичний крос серед вихованців ДЮСШ, велоклубів та спортивних учбових закладів. Юні велосипедисти Пісочинської ДЮСШ, які також брали участь у змаганні, в черговий раз продемонстрували свою майстерність та волю до перемоги! В групі 2009-2010 ррн переможцями стали Майданник Вадим та Стецюк Ярослава. Друге місце посіла Кононенко Вікторія. Серед дівчат 2007-2008 ррн срібною призеркою стала Карина Кононенко. Переможець серед юнаків 2005-2006 ррн - талановитий велосипедист Качанюк Арсеній. Чудовий день продовжився цікавою екскурсією до Саржиного Яру. Бажаємо юним талановитим спортсменам здійснення мрій, нових перемог і досягнень! Дякуємо тренеру команди, Гримайлу Ігорю Костянтиновичу за щиру турботу про юне покоління та сприяння розвитку спортивної сфери громади!

16:47 22.12.2020

Кубок Харківської області з пауерліфтингу

20 грудня в м. Харкові відбувся Кубок Харківської області з пауерліфтингу (жим штанги лежачи).  В змаганні взяли участь вихованці Пісочинської ДЮСШ під керівництвом тренера Геннадія Матвієнка. У ваговій категорії до 49 кг перше місце посів Зазулін Артур із результатом 45 кг. У ваговій категорії 74 кг переможцем став Курочкін Роман із результатом 110 кг. Третє місце (вагова категорія 83 кг) із результатом 100 кг посів Лебідь Артур. Вітаємо спортсменів! Нехай всі плани втілюються!

16:42 22.12.2020

Новини футболу від команди "Юніор" Пісочинської ДЮСШ

19 грудня на спортивній базі Електромеханічного коледжу ХНУМГ ім. О.М. Бекетова пройшли чергові матчі Чемпіонату міста Харкова з міні-футболу за участі команди "Юніор" Пісочинської ДЮСШ. Юніор12 9-0 ДЮСШ1; Юніор13 3-0 СХО; Юніор10 2-4 ДЮСШ1; Юніор8 9-1 Комунар Бажаємо юним талановитим футболістам та їх тренеру С.С. Кузьменку тільки перемог у наступних турах Чемпіонату!

11:24 21.12.2020

Щиро вітаємо юних тенісистів громади - вихованців КЗ "ФОК "Мобіль" з новими успіхами!

У турнірі вихідного дня наші спортсмени змагалися у зеленій категорії. Плюснін Богдан (12 років) став переможець змагань, а Пархоменко Ангеліна (9 років) и Гавшина Аліна (9 років) вийшли до чвертьфіналу. Дякуємо наставнику спортсменів - тренеру Наталії Юріївні Зубенко за гідну подготовку тенісистів до змагань! Пишаємося досягненнями дітей і бажаємо нових перемог!

11:22 21.12.2020

ІІІ Відкритий обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків «Мобіль новорічний-2020»

19 грудня у Комунальному закладі "ФОК "МОБІЛЬ" пройшов ІІІ Відкритий обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків «Мобіль новорічний-2020». Спортивний захід відбувся за підтримки Пісочинського селищного голови Олега Чернобая, депутата Харківської обласної ради Любові Канцедал, депутатів Пісочинської селищної ради Савельєва Олексія, Андрія Валяєва, Ігоря Яцушкевича. Всіх карантинних умов було дотримано. Для батьків організовано онлайн - трансляцію змагань. У турнірі взяли участь 30 спортсменів ФОКу та 97 представників харківських спортивних клубів. Змагання відбувалися у двох вікових категоріях: 2007-2009 ррн та 2010-2011 ррн. Всі юні спортсмени завоювали призові місця та отримали медалі, дипломи та солодкі подарунки. Вихованця ФОКу Артура Косинцева за особисті досягнення у спорті було визнано найкращим борцем КЗ "ФОК МОБІЛЬ". Вітаємо всіх учасників турніру! Зичимо нових перемог і успіхів у майбутньому! Дякуємо тренерам наших спортсменів: Олександру Косинцеву та Івану Буднику за гідну підготовку борців до змагань! Пишаємося, вболіваємо, підтримуємо!

20:53 19.12.2020

Подарунки до свят дітям громади

Розпочинаємо новорічні свята у гарному настрої! Пісочинською селищною радою традиційно підготовлені новорічні подарунки для дітей громади: вихованців садочків, учнів початкових шкіл, дітей-вихованців ДБСТ. У святкові дні кожен очікує на дива та сподівається на позитивні зміни у житті. Але для нас, дорослих, найважливіше - бачити щасливі усмішки дітей, їхні сяючі очі та відчувати себе добрими чарівниками! Зі святами! І нехай всі мрії здійснюються!

12:51 19.12.2020

Зустрічаємо День Святого Миколая подарунками

80 комплектів нової форми отримали юні футболісти Пісочинської ДЮСШ до свята. "Це чудовий подарунок! Дякуємо Пісочинському селищному голові Олегу Олександровичу Чернобаю, начальнику відділу освіти Юлії Сергіївні Бєлової за підтримку та велику увагу, яка приділяється у нашій громаді спортивній сфері! Вітаю всіх новорічними святами, а нашим спортсменам бажаю нових перемог!" - зазначила директор закладу Валентина Іванівна Шуригіна. #Пісочин_ДЮСШ #Пісочин_футбол

10:45 19.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень