A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нові успіхи борців громади

Протягом 5-6 грудня в місті Одеса проходив Всеукраїнський турнір з вільної боротьби "Чорне море ". Вихованці Комунального закладу "ФОК "Мобіль" стали призерами престижних змагань: - Лобік Ярослав - 2 місце; - Титарчук Микита - 3 місце; - Слободюк Віталій - 3 місце - Косинцев Артур - 3 місце. Вітаємо спортсменів та їх наставників з гідним результатом! Пишаємося талановитою молоддю та зичимо перемог у майбутньому!

10:37 08.12.2020

«Я маленький художник». Пісочинський ЗДО №1

1 грудня в середній групі «Білосніжка» (вихователь Болібок Л.В.) відбулося заняття з художньо-естетичної діяльності (малювання) на тему «Я маленький художник». Дошкільнята завзято розвивали свої мистецькі здібності та наприкінці заняття порадували своїми чудовими роботами.

16:56 07.12.2020

Тематичні заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Березівська ЗОШ

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у Березівській школі облаштована виставка стіннівок. Також проведено години спілкування, у ході яких учні переглянули соціальні відеоролики. Метою тематичних заходів є формування навичок здорового способу життя та підвищення рівня обізнаності молоді громади про ВІЛ/СНІД.

16:55 07.12.2020

День ерудитів. Пісочинська початкова школа "Надія"

2 грудня у Пісочинській початковій школі «Надія» відбувся День ерудитів, який розпочався з цікавих математичних вікторин. Учні із задоволенням взяли участь у конкурсі на кращий зошит з математики та розгадували задачі-вірші. Для школярів 2-А та 3-А класів була проведена олімпіада з математики.

16:54 07.12.2020

Тематичні заходи до Дня Збройних Сил України. Пісочинський ліцей

Напередодні свята – Дня Збройних Сил України в Пісочинському ліцеї оформлено виставку малюнків учнів початкової школи та облаштовано тематичну фотозону. Також у цей день учні та вчителі освітнього закладу мали змогу на перервах переглянути в фойє фільм про українську армію та військових.

16:52 07.12.2020

Завершено позаплановий інституційний аудит в Комунальному закладі "Пісочинський ліцей "Мобіль"

04 грудня у Пісочинському ліцеї "Мобіль" завершилася робота Управління державної якості освіти у Харківської області. Під час проведення позапланового інституційного аудиту освітні експерти відвідали уроки педагогічних працівників закладу освіти. Державні службовці вивчили управлінські процеси та внутрішню систему забезпечення якості освіти. За результатами позапланового заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальної середньої освіти був складений та переданий директору та засновнику Пісочинського ліцею "Мобіль" відповідний Акт. http://www.pisochyn-mobil.kh.sch.in.ua/news/id/607

21:18 04.12.2020

Завершено І етап МАН!

04 грудня 2020 року завершено І (об’єднаної територіальної громади) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. 10 учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради захищали свої роботи. Право представляти Пісочинську об’єднану територіальну громаду на ІІ (обласному) етапі конкурсу вибороли: - Коса Олена, учениця 10 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради», керівник – Мельникова Євгенія Юріївна; - Соколова Марія, учениця 11 класу Комунального закладу«Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради», керівник – Мельникова Євгенія Юріївна. Щиро вдячні вчителям за результативну роботу з обдарованими дітьми! Бажаємо переможцям високих результатів на обласному рівні!

15:12 04.12.2020

Вітаємо з творчими успіхами танцювальний колектив «DriveDance» Березівського будинку культури!

28 листопада танцювальний колектив «DriveDance» Березівського будинку культури взяв участь у Всеукраїнському фестивалі - конкурсі хореографічного мистецтва “In Dance”, що проходив у  місті Києві. 24 вихованця колективу, як завжди, порадували своїми яскравими виступами: - старша група, вікова категорія 13-15 років - 2 місце; - молодша група,   вікова категорія 5-9 років -  3 місце. Призерам фестивалю вручено кубки, дипломи та медалі. Керівник  танцювального колективу  Ольга Сімонова відзначена дипломом за високоякісну підготовку учасників змагань. Пишаємося талановитими танцівниками та бажаємо нових перемог!

13:05 04.12.2020

Новини дошкільної освіти громади. Коротичанський ЗДО (ясла-садок)

Навчання елементів грамоти у садочку відбувається на основі розвитку усної мови дітей (звукова культура, словникова робота, формування граматично правильної мови, тощо). Одночасно вихователі працюють над розвитком спостережливості, пам’яті, мислення та уваги дошкільнят. Заняття з грамоти у Коротичанському ЗДО завжди плануються так, щоб діти включались в активну пізнавальну діяльність, самостійно розв’язували поставлені перед ними завдання. Для цього вихователі широко використовуються проблемні ситуації з розв’язанням мовних логічних задач, дидактичні вправи та ігри. На фото: вихователь Цебро О.К. проводить заняття у старшій групі. Навчання звукового аналізу слова.

15:19 03.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень