A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Ефтифієвої І.І., тренера з тенісу Комунального закладу "ФОК "Мобіль"

Вітаємо з Днем народження Ефтифієву Ірину Ігорівну, тренера з тенісу Комунального закладу "ФОК "Мобіль"! Шановна Ірино Ігорівно! Зичимо Вам всеохоплюючого відчуття щастя, любові, успіху у всіх починаннях! Нехай всі Ваші мрії здійснюються! Дякуємо за щиру турботу про юне покоління громади та гідну підготовку юних спортсменів. Хай перемоги Ваших підопічних наповнюють серце гордістю! Нових професійних успіхів, яскравих позитивних вражень і приємностей щодня. З Днем народження!

08:49 19.12.2020

Вітаємо з Днем Святого Миколая!

Дорогі діти, шановні дорослі! Сердечно вітаємо Вас з Днем Святого Миколая Чудотворця! Це свято приходить до нас як добра казка, даруючи віру в здійснення найзаповітніших мрій. Воно надихає нас на милосердя до інших. Ми щиро сподіваємося, що Святий Миколай завітає до кожної домівки. Нехай він подарує здоров’я та щасливу долю кожному з Вас! Міцного здоров`я, щастя, благополуччя! Нехай наші серця завжди будуть відкритими для добрих справ! Дорогі дітки! Зростайте здоровими, добрими і щасливими!  Зі святом!

06:46 19.12.2020

Новорічні подарунки для учнів Пісочинської ЗОШ

Загадкову чарівність Новорічних свят  відчули учні початкової школи Пісочинської ЗОШ, до яких завітав Святий Миколай з подарунками від Пісочинської селищної ради. Веселих свят! Нехай всі мрії здійснюються!

16:13 18.12.2020

Святковий настрій у Пісочинському ліцеї

Напередодні новорічних свят учні, вчителі та батьки створили казкову атмосферу. Облаштовані яскраві фотозони з улюбленими героями, іграшками та новорічними прикрасами. Оформлена чудова виставка конкурсних робіт учнів ліцею «Замість ялинки зимовий букет». У вестибюлі закладу школярі залюбки дивляться новорічні мультфільми. Яскраво, позитивно, казково!

16:09 18.12.2020

Новини дошкільної освіти громади. Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

Старша група "Їжачок".  Вихователь Марина Зажарська пропонує дітлахам заняття з різноманітними головоломками під назвою "Тонграм". У ході  занять розвивається дрібна моторика, увага, логічне мислення дошкільнят.   https://rada.info/upload/users_files/42455321/a1b6dddab7c463bb530d11e9dae1de47.jpg

16:54 17.12.2020

День іменинника. Пісочинський ЗДО №1

15 грудня у середній групі «Білосніжка» Пісочинського ЗДО №1 вітали іменинницю. Дівчинка отримала багато гарних побажань від друзів і вихователя. Діти з задоволенням взяли участь у привітанні, іграх та святкових таночках. Дошкільнятам дуже сподобалося свято, яке подарувало всім чудовий настрій!

16:45 17.12.2020

«Диво до дня Святого Миколая». Пісочинський ліцей «Мобіль»

Учні 2-Д класу ліцею «Мобіль» взяли участь в акції «Диво до дня Святого Миколая». Вони самостійно виробили екологічні годівнички для пташок, що не завдають жодної шкоди природі, не потребують утилізації і приносять море задоволення діткам під час їх виготовлення та розвішування). Бережімо та захищаймо природу разом! Прививаймо дітям прагнення до добрих справ та турботу за братів наших менших!

16:43 17.12.2020

Всеукраїнська акції «16 днів проти насильства». КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»

Пісочинський ліцей «Мобіль» долучився до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка проходила з 25 листопада по 10 грудня.  Мета акції – привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. В рамках акції практичний психолог Сіренко Олена провела бесіду серед учнів 6-х класів щодо протидії булінгу та цькуванню за темою: «Що означає ставитися з повагою до оточуючих та дружити». У 7-А класі відбувся виховний захід з протидії насильства за темою: «Що я знаю про насильство». Крім того до Міжнародного дня боротьби за скасування рабства у 9-х класах освітнього закладу проведено бесіду з протидії торгівлі людьми за темою: «Сучасна работоргівля» з переглядом навчального відеофільму «Станція призначення – життя», а в 11-А класі – бесіда за темою «Моє безпечне майбутнє» з переглядом навчального відеофільму “Небезпечна гра”.

16:38 17.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень