A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Всеукраїнська акції «16 днів проти насильства». КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»

Дата: 17.12.2020 16:38
Кількість переглядів: 12

Пісочинський ліцей «Мобіль» долучився до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка проходила з 25 листопада по 10 грудня. 

Мета акції – привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

В рамках акції практичний психолог Сіренко Олена провела бесіду серед учнів 6-х класів щодо протидії булінгу та цькуванню за темою: «Що означає ставитися з повагою до оточуючих та дружити». У 7-А класі відбувся виховний захід з протидії насильства за темою: «Що я знаю про насильство». Крім того до Міжнародного дня боротьби за скасування рабства у 9-х класах освітнього закладу проведено бесіду з протидії торгівлі людьми за темою: «Сучасна работоргівля» з переглядом навчального відеофільму «Станція призначення – життя», а в 11-А класі – бесіда за темою «Моє безпечне майбутнє» з переглядом навчального відеофільму “Небезпечна гра”.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень