A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Театралізована вистава "Рукавичка". Пісочинський ЗДО №1

24 грудня вихованці старшої дошкільної групи "Перлина" під керівництвом вихователя Грушевої Т.С. взяли участь у театральній виставі «Рукавичка». Юні артисти із задоволенням демонстрували вміння імітувати рухи, міміку, інтонацію голосу героїв казки. Вони подарували всім справжній новорічний настрій!

16:48 29.12.2020

РЕЄСТРАЦІЯ НА ПРОБНЕ ЗНО 2021 РОЗПОЧНЕТЬСЯ 5 СІЧНЯ, ТЕСТУВАННЯ ВІДБУДУТЬСЯ 10 КВІТНЯ

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно. Зареєструватись для участі в пробному ЗНО можна буде на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

16:05 29.12.2020

Веселі свята у Пісочинському ліцеї "Мобіль"

Веселі свята у Пісочинському ліцеї "Мобіль" завжди дарують гарній настрій і незабутні враження! Привітання від Святого Миколая запам`ятається учням ліцею своєю душевністю, а позакласна година «У країні казок», що відбулась у 2-Д класі, стала справжнім святковим дійством. Радісні усмішки та сяючі очі – найкраща нагорода дорослим! З прийдешніми святами й нехай всі мрії збуваються!

15:50 29.12.2020

Гідні результати успішної громади!

Вітаємо переможця обласного етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка Кирила Комолова, учня 6 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради». Слова вдячності учителю української мови та літератури Сидоренко Лідії Олександрівні. Так тримати!

15:47 29.12.2020

Надано адресну матеріальну допомогу дітям пільгових категорій

На виконання Програми загального обов’язкового навчання (фонду всеобучу) в закладах загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради на 2019-2021 роки», затвердженої рішенням ХХVІІІ сесії VІІ скликання Пісочинської селищної ради від 3 грудня 2019 року, з метою підтримки учнів закладів освіти, які потребують соціальної допомоги 28 грудня 2020 року відділом завершено роботу щодо реалізації коштів Фонду загального обов’язкового навчання на загальну суму 297500 грн. У 2020 році адресну матеріальну допомогу було надано 512 учням пільгових категорій закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради: дітям з багатодітних сімей, інвалідністю, особливими освітніми потребами, позбавлених батьківського піклування, сиріт, постраждалих в наслідок аварії на ЧАЕС та дітям, що опинилися в складних життєвих обставинах. Дякуємо керівникам закладів загальної середньої освіти за якісну організацію проведення заходів щодо реалізації коштів Фонду загального обов’язкового навчання у 2020 році.

15:17 28.12.2020

Привітання з новорічними святами працівників закладів дошкільної освіти Пісочина

24 грудня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлією Бєловою привітав з прийдешніми новорічними святами колективи закладів дошкільної освіти Пісочина. Підвели підсумки 2020 року та окреслили плани на майбутнє. Олег Олександрович подякував працівникам садочків за благородну працю, особливо нелегку в умовах карантину, та безмежну любов до своїх вихованців! Він також побажав їм здійснення заповітних мрій, злагоди та благополуччя у родинах, нових професійних успіхів  і досягнень на благо нашої громади! Зі святами!

11:21 28.12.2020

Привітання з Днем народження Устінова Д.Д. , керівника гуртка «Граємо разом» Пісочинського палацу культури та мистецтв

Вітаємо з Днем народження Устінова Данила Дмитровича, керівника гуртка «Граємо разом» Пісочинського палацу культури та мистецтв! Бажаємо Вам, Данило Дмитровичу, нескінченного творчого натхнення! Нехай Вас завжди радують успіхи підопічних, всі плани та задуми втілюються у життя. Зичимо любові та злагоди в родині, надійних друзів, благополуччя та достатку, нових яскравих вражень щодня! З Днем народження!

06:58 25.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень