A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Святковий різдвяний захід у Пісочинському ЗДО №1

Святковий різдвяний захід відбувався у формі театралізованої вистави. Головними акторами стали діти старшої групи «Перлина» (вихователь Грушева Т.С.). Усі були захоплені виставою, дізналися багато нового про звичаї та традиції Різдва. Діти активно брали участь у заході: співали, танцювали, водили козу, розповідали колядки та щедрівки. Вихователі та методист садочку виконали щедрівку. Діти та дорослі подарували один одному святковий настрій та відчуття справжнього дива!

09:30 13.01.2021

Привітання з Днем народження Мірошника Д.Ю., тренера-викладача з таеквондо Пісочинської ДЮСШ

Вітаємо з Днем народження Мірошника Дмитра Юрійовича, тренера-викладача з таеквондо Пісочинської ДЮСШ, майстра спорту міжнародного класу з таеквондо! Шановний Дмитро Юрійовичу! Прийміть наші побажання успіху у всіх Ваших добрих починаннях, наснаги на втілення всіх задумів, любові та гармонії у стосунках! Нехай нові перемоги Ваших юних спортсменів наповнюють серце гордістю, колеги та однодумці дарують свою підтримку та сприяють новим досягненням, у сімейному колі завжди панують злагода, благополуччя та достаток! Щастя, натхнення, здійснення всіх заповітних мрій! Зі святом!

13:52 12.01.2021

Вітаємо з новою перемогою фольклорний гурт «Веселка» Пісочинського палацу культури та мистецтв! 

Талановиті вокалістки селища Коротич під керівництвом Вакуленко Карини стали лауреатами 1 ступеня Міжнародного онлайн шоу-конкурсу «Winter Reval Fest 2021». Пишаємося досягненнями артистів і бажаємо їм завжди втілювати всі плани у життя та відчувати гордість за нові перемоги!

14:02 11.01.2021

Привітання з Днем народження Сіляєвої Т.О., керівника  гуртка англійської мови Пісочинського палацу культури та мистецтв

Вітаємо з Днем народження  Сіляєвої  Тетяни Олександрівни, керівника  гуртка англійської мови Пісочинського палацу культури та мистецтв! Шановна Тетяно Олександрівно! Від щирого серця зичимо Вам доброго здоров`я, невичерпного творчого натхнення, любові та успіху у всіх починаннях! Нехай у сімейному колі пануватимуть взаєморозуміння та достаток, нові професійні успіхи наповнюють серце гордістю, близькі люди зажди даруватимуть свою увагу та підтримку! Щастя, тільки приємних подій і яскравих вражень щодня! З Днем народження!

09:59 11.01.2021

Увага! З 8 січня в Україні починають діяти посиленні карантинні обмеження

З 8 до 24 січня включно 2021 року в Україні діятимуть посилені карантинні обмеження. Відповідну Постанову «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19» було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 9 грудня. КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

20:52 08.01.2021

Святковий концерт "Різдвяні зустрічі". Пісочинський палац культури та мистецтв

05 січня в Пісочинському палаці культури та мистецтв відбувся святковий концерт "Різдвяні зустрічі". Талановиті артисти Палацу подарували своїм шанувальникам безліч яскравих незабутніх вражень! Вокалісти, танцівники, акробати, чарівні ведучі – всі вони були неповторні та прекрасні! Дякуємо за святковий настрій! Особлива подяка керівникам молоді – мудрим наставникам, які виховують в юному поколінні любов до Мистецтва та відкривають в наших дітях творчі таланти!

11:37 06.01.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень