A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Участь у онлайн-конкурсі до Дня Соборності та Свободи України вихованців Коротичанського ЗДО (ясла-садок)

Діти старших груп "Сонечко"та "Калинка" Коротичанського ЗДО (ясла-садок) взяли участь у онлайн-конкурсі до Дня Соборності та Свободи України, який проводився відділом освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради і КЗ «Пісочинський палац культури та мистецтв». Від веселих усмішок дітей на світлинах серце дорослих наповнюється радістю і надією на прекрасне майбутнє для нашої рідної України!

16:27 25.01.2021

Тиждень математики, фізики та інформатики. Пісочинська ЗОШ

З 18 по 22 січня в Пісочинській ЗОШ  проходив Тиждень математики, фізики та інформатики, протягом якого було проведено дистанційних заходи: "Інформаційний бум" , фізичний "Вернісаж", "Золотий диск"," В гостях у принцеси " Інерції", тощо. Учні розгадували ребуси та кросворди, брали участь у інтерактивних розвивальних іграх, виконували цікаві завдання, проводили досліди та цікаві експерименти.

20:49 23.01.2021

Свято за народними обрядами та традиціями до Дня Соборності України. Пісочинська початкова школа "Надія"

22 січня, в День Соборності та Свободи України, в групі "Розумники" освітнього закладу відбулося свято за народними обрядами та традиціями. З великим задоволенням вихованці та педагоги взяли активну участь у веселому дійстві. Вони уміло відтворили зміст твору видатного письменника М. Гоголя. Дітлахі проявили свої різноманітні творчі здібності та відтворили сцени народного побуту.

15:16 23.01.2021

Вітаємо переможців онлайн-конкурсу до Дня Соборності України! Кращій літературний твір

РЕЗУЛЬТАТИ онлайн-конкурсу дитячої та юнацької творчості "Пісочин на карті України!", присяченого Дню Соборності України. НОМІНАЦІЯ: «Кращій літературний твір» (ТЕМА: «Пісочин - частинка України!») І-е місце: Олександр Косинцев, 13 років (7-Б клас, КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль"), Оксана Мізина, 14 років (9 клас, КЗ «Коротичанський ліцей"). ІІ-е місце: Євгенія Виноградова, 14 років, (9 клас, КЗ «Пісочинський ліцей»), Єва Іваннікова, 15 років (КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»). ІІІ-е місце: Софія Степаненко (3-Б клас, КЗ «Коротичанський ліцей»), Михайло Запорощенко, 8 років (КЗ «ПІСОЧИНСЬКА ЗОШ І-ІІІ ст.»), Марія Таран (7-в клас, КЗ "Пісочинський ліцей") Вітаємо переможців!

21:12 22.01.2021

Тематичні заходи до Дня Соборності України. Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"

22 січня вихователь, асистент вихователя та музичний керівник групи дітей старшого дошкільного віку "Їжачок" Пісочинського ЗДО (ясла-садок) №3 "Теремок"  провели тематичне заняття на тему: "Єдина навіки країна". Діти ознайомилися з поняттям "соборність", "незалежність", закріпили знання про символи рідної держави. Вони утворили коло єдності та грали у веселі рухливі народні ігри. Також дошкільнята переглянули  новий мультфільм "Моя країна Україна", який було створено на столичній студії "Новаторфільм". Авторо мультфільму став  11-класник із Запорізької області Вадим Болдурат, витративши на це кілограм пластиліну та місяць часу. Позитивні враження, нові знання та душевне спілкування створили  чудову радісну атмосферу!

20:25 22.01.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень