A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Встановлено загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України

Указом Президента України №143/2022 встановлено загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України З метою вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, встановлено: - Започаткувати проведення щоденно о 9 годині 00 хвилин загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, яку оголошувати у всіх засобах масової інформації незалежно від форми власності. - Кабінету Міністрів України, обласним, Київській міській державним адміністраціям забезпечувати проведення загальнонаціональної хвилини мовчання, у тому числі у закладах освіти. - Міністерству закордонних справ України забезпечити проведення закордонними дипломатичними установами України щоденно о 9 годині 00 хвилин за місцевим часом у державах перебування загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. Текст указу - https://bit.ly/35W5Rmd

10:15 17.03.2022

ЗВЕРНЕННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

Шановні мешканці громади! Ця ніч в нашій громаді минула без надзвичайних подій! Всю ніч разом із поліцейськими офіцерами громади ми намагалися підтримувати спокій та порядок! У штатному режимі функціонували чотири массових тимчасових сховищах для мешканців громади: в ліцеї «Мобіль», ЗДО «Теремок», «Пісочинському ліцей» та «Початковій школі «Надія». Вони відкриті 24/7! Освітяни разом із службами селищної ради та депутатським корпусом організують в них постійне чергування для вашого спокою! У разі загрози повітряної тривоги поліцейські офіцери громади одразу ж повідомлять про це відповідними сигналами по території всієї громади! Слідкуйте також за інформацією на офіційній сторінці селищної ради у Facebook! Закликаю всіх зберігати спокій та допомогати один одному! Я з вами поруч та прикладаю максимум зусиль, щоб в нашій громаді був спокій!

09:58 25.02.2022

На Харківщині запроваджується комендантська година

Увага! У зв‘язку із російським вторгненням, на Харківщині запроваджується комендантська година із 22.00. до 06.00 годин. Жителям Харківщини заборонено в цей час перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи. В разі небезпеки мешканці безперешкодно можуть прямувати до бомбосховищ і в комендантську годину. При собі необхідно мати посвідчення особи.

19:35 24.02.2022

УВАГА! ВАЖЛИВО!

Шановна громадо! З метою доведення до населення оперативної та достовірної інформації про небезпеку, у випадку отримання повідомлення щодо повітряної тривоги або іншої загрози інформація буде розміщена на офіційних джерелах Пісочинської селищної ради. У свою чергу поліцейські офіцери громади сповіщатимуть населення за допомогою сирен і гучномовців. Якщо ви почули сирену або прочитали повідомлення щодо загрози – ви повинні залишить житлове приміщення, сховатися у підготовленому підвалі або найближчому укритті. Попередьте про небезпеку сусідів. Надайте допомогу людям похилого віку і дітям. Без крайньої необхідності не залишайте безпечного місця перебування. Проявляйте надзвичайну обережність і не піддавайтеся паніці.

16:59 24.02.2022

ПЕРЕЛІК УКРИТТІВ ПІСОЧИНСЬКОЇ СТГ

УВАГА! ВАЖЛИВО! Рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради затверджено Перелік найпростіших укриттів (підвальних приміщень) Пісочинської територіальної громади, які можуть бути використані для укриття мешканців. Жителі приватного сектору для укриття можуть використовувати власні підвальні приміщення або обрати найближчий підвал багатоповерхівки. В якості укриття для мешканців можуть бути використані підвальні приміщення Пісочинського ліцею "Мобіль"( вул. Технологічна, 4), Пісочинського ЗДО №3 "Теремок" (пров. Шевченка, 23), Пісочинської початкової школи "Надія" (вул. Молодіжна, 2). Перелік укриттів Пісочинської СТГ:

07:55 24.02.2022

УВАГА! ВАЖЛИВО!

Шановні батьки! Сьогодні, 24 лютого, заклади освіти, культури, спорту Пісочинської громади НЕ ПРАЦЮВАТИМУТЬ! Залишайте дітей вдома. Оперативна інформація буде опублікована на офіційних джерелах селищної ради. Зберігаємо спокій, очікуємо на інформацію!

06:51 24.02.2022

Увага! 24 лютого з 11:45 скасовуються рейси шкільного автобуса

Увага! 24 лютого (четвер) з 11:45 у зв`язку з технічними причинами скасовуються рейси шкільного автобуса за маршрутом сел. Пісочин - сел. Рай-Оленівка - сел. Пісочин - сел. Надточії - сел. Пісочин. 25 лютого автобус курсуватиме за діючим розкладом.

16:26 23.02.2022

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

До вашої уваги поради як діяти у випадку, якщо на території, де ви перебуваєте, розпочалися військові дії або стався терористичний акт. ЩО РОБИТИ ШКОЛАМ У РАЗІ БОЙОВИХ ДІЙ

11:36 23.02.2022

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ ПІЛЬГОВОГО ПЕРЕВЕЗЕННЯ ДІТЕЙ

Шановні мешканці Пісочинської громади! Для подальшого забезпечення виконання Програми пільгового перевезення дітей - здобувачів освіти, які мешкають на території Пісочинської селищної ради та навчаються в закладах загальної середньої освіти міста Харків на 2019-2022 роки, яка затверджена рішенням XV сесії Пісочинської селищної ради VII скликання від 22.12.2018 р. (зі змінами від 23.12.2021 р.), відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради просить надати для оформлення нових пільгових документів для проїзду школярів по приміському автобусному маршруту №1592 «ДП «Холодна гора – Пісочин «Мобіль» наступні документи: 1. Довідка з закладу загальної середньої освіти м. Харків про навчання (за підписом та печаткою директора). 2. Копія свідоцтва про народження дитини. 3. Пустий бланк посвідчення (учнівське). 4. Фото дитини 3х4 см – 2 штуки. 5. Заява про включення до списку на безкоштовний проїзд по приміському автобусному маршруту №1592 «ДП «Холодна гора – Пісочин «Мобіль» (бланк заповнюється одним з батьків у відділі освіти). Документи необхідно надати в відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради (смт Пісочин, вул. Молодіжна, 2, будівля КЗ «Пісочинська початкова школа «Надія», 3 поверх, кабінет 307). Контактна особа – Ігор Петренко, тел. 766-01-19.  

10:42 23.02.2022

Вітаємо талановитих учнів Пісочинського ліцею "Джерело" - переможців Всеукраїнського онлайн - конкурсу «Мовознавець»

На виконання листа Міністерства освіти і науки України учні нашого закладу освіти взяли участь у Всеукраїнському онлайн - конкурсі «Мовознавець» під керівництвом вчителів англійської мови: В'юшкіної В.А. та Овчіннікової А.С. Метою проведення конкурсу було: популяризація вивчення англійської мови серед учнівської молоді України, заохочення школярів до поглиблення своїх знань, умінь та навичок з англійської мови, підвищувати їхню зацікавленість у вивченні цього предмету. Вітаємо переможців: Зубов Кирил - диплом І ступеня; Назарько Олександра - диплом І ступеня; Солодухін Єгор - диплом ІІ ступеня; Яковенко Софія - диплом ІІ ступеня.

10:32 23.02.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень