A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Бєлової Ю.С., начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту, депутата Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Бєлову Юлію Сергіївну, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради, депутата Пісочинської селищної ради! Шановна Юліє Сергіївно, в цей прекрасний і для всіх нас святковий день бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій!  Нехай у Вашому домі оселяться здоров’я, щастя й любов, благополуччя та достаток, сім’я завжди радує, а проблемні ситуації перетворюються в безцінний досвід. Ви не тільки начальник нашого відділу, Ви - його прекрасна душа!  Під Вашим керівництвом ми відчуваємо себе командою однодумців. Ви надихаєте нас своїм прикладом, підтримуєте наші починання, скеровуєте та вдосконалюєте. Для Вас немає неможливого, адже Ви все робите з любов`ю та професіоналізмом! Бажаємо великих перемог і реалізації найграндіозніших планів, гармонії в душі, невичерпної енергії, оптимізму й більше часу на відпочинок. Нехай життя буде насиченим і успішним, а щаслива зірка, яка сяє Вам, ніколи Вас не покидає. Цінуємо, поважаємо та любимо Вас! З Днем народження!

06:04 19.02.2022

Скарбничка переможців поповнюється!

Вітаємо Вороніну Вікторію, ученицю 11 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей», яка посіла ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики! Дякуємо Детинич Тетяні Олександрівні за високий рівень підготовки учениці до інтелектуального випробування!

10:03 18.02.2022

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу мистецтв "Різдвяна Україна" Таїсію Капінус!

Талановита представниця нашої громади – вихованка гуртка декоративно-прикладного мистецтва "Слобожанські мотиви" Пісочинського палацу культури та мистецтв Таїсія  Капінус посіла  1 місце на Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Різдвяна Україна". Роботи юного митця високо оцінило поважне жури:крім першого місця Таїсія заслужено отримала відзнаку - особливу номінацію "Збереження традицій" Дякуємо керівнику гуртка Ячіній Наталії Олександрівні за гідну підготовку Таїсії до конкурсу! Пишаємося досягненнями митців і бажаємо їм подальших творчих успіхів!

15:21 17.02.2022

Вітаємо учасників та переможців місцевого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей - 2022»

За ініціативи Головного управління Держпраці у Харківській області з 17.01.2022  по 17.02.2022 серед учнів закладів освіти Пісочинської селищної ради відбувся місцевий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей - 2022» за тематикою: безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності. У конкурсі взяли участь 52 учні (вихованці) закладів освіти: Пісочинського ліцею, Пісочинського ліцею «Джерело», Пісочинської початкової школи «Надія», Березівської філії (гімназії) Пісочинського ліцею, Центру дитячої та юнацької творчості «Імпреза». Відповідно до умов проведення регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей- 2022» комісією відділу визначено переможців місцевого етапу конкурсу: Призове місце

14:16 17.02.2022

Перемагають юні науковці!

Вітаємо з перемогою в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України учениць 11 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей» Софію Пащенко та Ніну Фещенко, які посіли ІІІ місця відповідно в секціях «Медицина» та «Біологія людини». Дякуємо Аллі Юріївні Іонцевій і Мельниковій Євгенії Юріївні за наполегливу працю з обдарованими дітьми, за допомогу їм стати успішними в житті, знайти себе в суспільстві, реалізувати свої можливості на повну силу.

13:26 15.02.2022

Вітаємо з творчими досягненнями танцівників зразкового ансамблю бального танцю "Танго" та їх керівника Канцедала Ігоря Миколайовича!

Вагомі результати продемонстрували артисти Пісочинського палацу культури та мистецтв на Національному чемпіонаті України з европейської програми: - Волков Дмитро/Ковтуненко Єва - 4 місце (категорія Ювенали 2 ) 10-11 років; - Путра Данило/Лесик Софія - 4 місце (категорія Юніори 1 ) 12-13 років; - Хамаза Микола/Чернобай Ангеліна - 3 місце (категорія молодь 1 ) 16-18 років; 2 місце (категорія молодь 2) 19-21 рр. Пишаємося успіхом наших юних танцівників та бажаємо їм подальших перемог! Дякуємо Ігорю Миколайовичу за гідну підготовку артистів до чемпіонату!

11:42 14.02.2022

Вітаємо вокалістів Пісочинського палацу культури та мистецтв з перемогами!

Вітаємо талановитих вокалістів нашої громади з феєричним успіхом на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Art Zirka Fest»: • Зразковий аматорський вокальний колектив "Пісочинські Чарівниці" - Гран-прі; • Вокальний ансамбль " BALAGANCHIK" - І місце; • Семенова Маргарита - І місце. Дякуємо керівнику колективу - Зуб Аліні Владиславівні за гідну підготовку артистів до фестивалю! Бажаємо творчого натхнення та нових перемог! Нехай всі ваші плани здійснюються!

11:40 14.02.2022

ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ. НОВИЙ УСПІХ

Вітаємо ще з однією перемогою в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії учня Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Шпака Артема - ІІІ місце. Щиро вдячні Радченко Олександрі Михайлівні за результативну роботу з обдарованою дитиною!

14:32 11.02.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень