A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Дія. Цифрова освіта. Безоплатні заняття з математики

Онлайн-школа Matema продовжує навчати математики! Тепер і 11-класників! МАТЕМА проводить групові онлайн-заняття з математики безоплатно. У розкладі додалися 3 заняття для учнів 10–11 класів із підготовки до ЗНО: два уроки алгебри й урок геометрії. Нагадаємо, що для учнів 1–6 класів заплановано 2 уроки на тиждень, а для 7–10 класів — 4 уроки. Розклад занять та посилання на уроки доступні в чатботі школи - https://bit.ly/3LfNac1. Бот надсилатиме графік занять, актуальний саме для вашого класу, нагадуватиме про початок та майбутні уроки. Україні потрібні освічені громадяни, тож якщо ваші діти в безпеці, треба продовжити навчання. Навчайтеся самі та навчайте дітей. Усе буде Україна!

11:02 06.04.2022

Вітаємо юних митців нашої громади з новою перемогою!

23 лютого талановиті дівчатка з гуртка "Слобожанські мотиви" – Людмила та Таїсія взяли участь у міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі "Зірковий драйв". Нещодавно прийшли результати конкурсу та ми з гордістю вітаємо: - лауреата 1 ступеня - Матвієнко Людмилу, - лауреата 1 ступеня - Капінус Таїсію. Бажаємо дівчаткам миру, натхнення та сил творити далі. Прославляйте й далі нашу громаду та рідну Україну! Вітаємо керівника гуртка Ячіну Наталію Олександрівну! Дякуємо за якісну підготовку юних митців до міжнародного конкурсу!

10:52 06.04.2022

КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості "Імпреза" Пісочинської селищної ради" відновлює заняття в дистанційному форматі

КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості "Імпреза" Пісочинської селищної ради" відновлює заняття в дистанційному форматі  З метою патріотичного виховання та психологічної підтримки наших вихованців, в цей нелегкий для всіх час ми відновлюємо заняття в гуртках за всіма напрямами. Також, запрошуємо долучитися до занять всіх бажаючих, зокрема дітей, які евакуйовані з районів проведення бойових дій. Для запису в гурток звертайтеся за телефонами: +380977137012 Оксана Анатоліївна, в.о. директора +380960888077 Аліна Валеріївна, заступник директора Все буде Україна! 

10:46 06.04.2022

Опановуємо нові навички онлайн

Освітні серіали від Дія.Цифрова освіта. Опановуємо нові навички онлайн Якщо ви в більш безпечному місці, пропонуємо зайнятися самоосвітою. Підготували невелику добірку освітніх курсів, що будуть корисні кожному українцю. - Дружні цифрові фінанси - https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-finance Із серіалу ви навчитеся користуватися безготівковими грошовими операціями, розбиратися в онлайн-банкінгу тощо. - Базові цифрові навички - https://osvita.diia.gov.ua/courses/bazovij-serial-1-sezon Серіал підійде людям, що не дуже вміють користуватися онлайн-сервісами. Порадьте його старшим родичам та близьким, щоб завжди залишатися на зв’язку. - Обережно! Кібершахраї - https://osvita.diia.gov.ua/cou.../attention-cyber-fraudsters Експерти розповідають, як ефективно захистити персональні дані, не натрапити на інтернет-шахраїв та боротися з кібератаками. Під час війни надзвичайно важливо розвивати цифрові навички, щоб захистити свої дані та бути на зв‘язку.

10:38 06.04.2022

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ

1 квітня 2022 року відбувся брифінг щодо цьогорічної вступної кампанії за участі Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, народних депутатів, членів Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Сергія Бабака, Сергія Колебошина, Юлії Гришиної, генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олега Шарова. Спікери поінформували громадськість про те, як саме відбуватиметься вступ до закладів вищої та фахової передвищої освіти. Міністр зазначив, що воєнні дії на території нашої держави зумовили певні обмеження й умови, на які не можна не зважати під час організації вступної кампанії. Так, цього року неможливим є проведення традиційних ЗНО, ЄВІ, ЄФВВ, з огляду на що заплановано запровадити тестування, подібні до них, а саме: національного мультипредметного тесту (НМТ) ? для вступу для здобуття вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти на всі спеціальності (бюджетні місця), на кон’юнктурні та медичні спеціальності (зокрема, контракт); магістерського комплексного тесту (МКТ) ? для вступу до магістратури на спеціальності «Право» та «Міжнародне право»; магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК) ? для вступу до магістратури на окремі спеціальності. Міністр також зауважив, що всі тестування відбуватимуться в комп’ютерному форматі, завдяки чому буде створено максимально безпечні умови для учасників вступної кампанії. НМТ міститеме завдання з української мови, математики, історії України. За виконання кожної складової тесту учасник після завершення тестування отримає окремий результат. Завдання НМТ відповідатимуть змісту програм ЗНО з навчальних предметів і будуть аналогічними до використовуваних у ЗНО. Український центр оцінювання якості освіти підготує демонстраційний варіант НМТ, щоб учасники змогли ознайомитися з форматом тестування заздалегідь. Наразі зазначимо, що завдань з відкритою формою відповіді, наприклад написання власного висловлення, в НМТ не передбачено. Заплановано, що НМТ можна буде пройти і в країнах Східної Європи. Спікери брифінгу наголосили, що замість результатів НМТ можна буде використовувати результати ЗНО 2019?2021 років. Одним із критеріїв вступу буде також мотиваційний лист, запроваджений ще у 2020 році. Він матиме різну вагу для вступників на бюджет і контракт. Так, для вступу на бюджет його буде застосовано лише для рейтингування вступників з однаковим конкурсним балом, а для вступу на контракт він може бути основою для рейтингування вступників. Слава Україні! Український центр оцінювання якості освіти

16:55 04.04.2022

НАШІ ТАЛАНТИ

Різноманітні конкурси, що сприяють розвитку талантів та умінь наших дітей проводять дорослі в одному з укриттів. Діти з задоволенням беруть в них участь і вкотре вражають нас своїми творчими здібностями. Дякуємо дорослим наставникам, які незважаючи на воєнний час приділяють свою увагу навчанню та вихованню юного покоління громади! Все буде Україна!

10:36 03.04.2022

Чудове свято для дітлахів

Сьогодні працівники Пісочинського будинку культури та мистецтв й освітяни громади провели розваги для дітей, що перебувають разом із батьками в укритті. Цікаві ігри, конкурси та веселощі й, звісно ж, частування смаколиками стали до вподоби дітям. Їхній сміх - наша найкраща розрада та нагорода! #нашідіти

22:58 20.03.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень