A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ПРОВЕДЕНО  ЗАНЯТТЯ З БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

5 листопада 2022 року на базі Пісочинського ліцею та Пісочинського ліцею «Джерело» фахівцями ДСНС у Харківській області Лимаренко Вероніцкою Олегівною та Головченко Єлизаветою Віталіївною були проведені профілактичні заняття з працівниками закладів освіти щодо безпеки життєдіяльності.  Слухачі отримали пам’ятки і змістовні брошури, які допоможуть бути в безпеці. Також відбулася бесіда з учнями закладів освіти на платформі ZООM на тему «Мінна безпека».

12:36 06.10.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКВ ОСВІТИ УКРАЇНИ

Вітаємо з професійним святом освітян! Шановні наші освітяни! Ваша професія - справжне захоплююче мистецтво! Вона потребує поклику серця, витримки, таланту та самовіддачі. Кожен з вас - справжній Герой! Любимо, поважаємо та цінуємо вас! У цей святковий день бажаємо вам мирного неба та злагоди у родинах, відмінного здоров'я й невичерпного оптимізму, творчого натхнення на нові ідеї та наснаги для втілення їх у життя! Хай береже вас Господь! Зі святом!

15:51 02.10.2022

ТАЛАНОВИТІ ДІТИ ГРОМАДИ

Попри війну Україна продовжує насичене спортивне життя! Так, минулими вихідними у м. Кропивницький відбувся Відкритий обласний чемпіонат з велосипедного спорту ( крос ). Вихованці Пісочинської ДЮСШ, учні Комунального закладу «Пісочинський ліцей» взяли участь у цих змаганнях, відкривши змагальний сезон 2022 року. В дуже складних метеорологічних умовах юні спортсмени з гідністю провели свої заїзди і показали високі спортивні результати: - В індивідуальній гонці на час і естафеті бронзові нагороди здобув Зіночкін Максим( вікова категорія 2011- 2012 ррн). - В естафетній гонці серед дівчат 2009-2010 ррн Кононенко Вікторія посіла другу сходинку п'єдесталу разом з двома представницями з Кременчука. - Головні нагороди - золоті медалі переможниць естафетної гонки вибороли Карина Кононенко, Стецюк Ярослава та Дубініна Кіра (2008 ррн та старше). - Дві срібні нагороди також додає Карина Кононенко за індивідуальну гонку на час і групову гонку. Дякуємо тренеру – викладачу Гримайлу Ігорю Костянтиновичу за гідну підготовку спортсменів до змагань! Пишаємося  та бажаємо нових перемог і рекордів! ТАК ТРИМАТИ!

13:07 29.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ

Вітаємо всіх працівників закладів дошкільної освіти зі святом - ВСЕУКРАЇНСКИМ ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ! В цей особливий святковий день приєднуємося до привітань на вашу адресу! З почуттям великої вдячності за вашу невтомну працю бажаємо миру, міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної енергії і творчого натхнення! Дякуємо за турботу, терпіння й наполегливість! Нехай всі нові ідеї та плани реалізуються, а життя буде сповнене любов’ю вихованців, повагою батьків та теплом рідних! Щастя, злагоди та достатку вашим родинним оселям! Цінуємо кожного! Зі святом!

15:20 27.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТАЛАНЦЕВОЇ О.М., ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Таланцеву Олену Миколаївну, головного бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна Олено Миколаївно, прийміть наші щирі привітання й побажання миру та благополуччя! Нехай Ваше життя буде сповнене любові, радості та удачі, всі мрії збуваються, плани успішно реалізуються! Бажаємо Вам відмінного здоров`я, натхнення та наснаги, нових перемог і досягнень, підтримки колег і розуміння близьких! Щастя, гармонії та вірного ангела-охоронця! З Днем народження!

09:05 22.09.2022

Відбудеться онлайн-зустріч "Як розповідати учням про мінну безпеку та підготувати їх до надзвичайної ситуації?"

Фонд Східна Європа у межах програми «Онлайн-заняття з безпеки для дітей», яка впроваджується за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», розробив онлайн-курс «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій» та відеоурок «Обережно: міни». Так, 27 вересня о 14:30 відбудеться онлайн-зустріч "Як розповідати учням про мінну безпеку та підготувати їх до надзвичайної ситуації?" Під час заходу відбудеться презентація онлайн-курсу «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій» та відеоуроку з мінної безпеки «Обережно: міни» для учнів 5–9 класів, які Фонд Східна Європа розробив у межах Програми «Онлайн-заняття з безпеки для дітей». Відеоматеріали, створені у співпраці з #ДСНС для учнів 5–9 класів, ознайомлюють слухачів із основами цивільного захисту та надають практичні навички реагування на надзвичайні ситуації. Розроблений онлайн-курс – нестандартний. Він поєднує елементи комп'ютерної гри Minecraft із навчальним матеріалом. Такий формат цікавіший для слухачів і сприяє легшому засвоєнню інформації. Захід допоможе: розповідати дітям про мінну безпеку та надзвичайні ситуації інтегрувати відеоматеріали у навчальний процес зробити уроки цікавішими та ефективнішими. Спікери: Віктор Лях, президент Фонду Східна Європа; Марина Терещук, менеджерка освітніх проєктів Фонду Східна Європа; Наталія Гнидюк, заступниця керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»; Каріна Кальник, методистка Освітньої онлайн-платформи Зрозуміло!; Роман Примуш, заступник Голови ДСНС з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації; представник/-ця МОН. Модераторка: Марина Терещук, менеджерка освітніх проєктів Фонду Східна Європа. Будь ласка, зареєструйтесь за цим посиланням https://bit.ly/3RTZh1J , щоб ми змогли поділитися з вами лінками на новий безкоштовний онлайн-курс, відеоурок та методичні рекомендації для вчителів і вчительок 5–9 класів.

13:57 21.09.2022

ОНОВЛЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО КОНТЕНТУ ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН

15 вересня 2022 року громадська спілка Освіторія за підтримки МОН, Міністерство цифрової трансформації України, UNICEF Ukraine та у співпраці з Український інститут розвитку освіти доповнює й оновлює навчальний контент Всеукраїнська школа онлайн – державної цифрової платформи для дистанційного та змішаного навчання школярів 5-11 класів. До кінця 2022 року на платформу будуть додані уроки, тести та матеріали для самопідготовки з 18 дисциплін для учнів 5-11 класів. Долучитися до навчання на платформі можна за посиланням — https://lms.e-school.net.ua/. Докладніше: bit.ly/3qDBkQu

12:35 15.09.2022

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розміщено електронну бібліотеку: https://lib.imzo.gov.ua/yelektronn-vers-pdruchnikv/, яка налічує 1 335 підручників і посібників. Зокрема, електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами тощо. Видавництво «Ранок» за сприяння МОН і міжнародних партнерів прагне підтримати учнів, які мають право здобувати якісну системну освіту. Учням і педагогам видавництво надає відкритий доступ до електронних підручників для 1-5 класів з усіх предметів.  Безоплатний доступ до підручників можна отримати на сайті: https://d-learning.com.ua/.  Освітня компанія «EdPro» відкрила безоплатний доступ до електронних підручників до кінця року: https://ua.mozaweb.com/. На цей термін буде також надано безкоштовний доступ до інших посібників компанії та підручників, розміщених на сервері.  Крім того, на сайті Всеукраїнської школи онлайн розміщено відеоуроки, тести та матеріали для самостійної роботи з 18 основних предметів для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів: https://lms.e-school.net.ua/ Джерело: Міністерство освіти і науки України

16:20 07.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень