A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВІТАЄМО СПОРСТМЕНІВ ГРОМАДИ З НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ!

05 червня у м. Хмельницький відбувся Всеукраїнський турнір з греплінгу та ММА, в якому взяли участь юні спортсмени КЗ "ФОК "Мобіль" - Губанов Влад та Єрмоленко Іван під керівництвом тренера Геннадія Віталійовича Помиляйка. Вітаємо їх з  чудовими результатами: - 1 місце з ММА - Губанов Влад (три перемоги нокаутами); - 3 місце з греплінгу - Губанов Влад; - 2 місце з греплінгу - Єрмоленко Іван (виграли по дві зустрічі). НАШІ СПОРТСМЕНИ - НАША ГОРДІСТЬ!

12:40 06.06.2022

ПОДАРУНКИ ДЛЯ МАЛЕЧІ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Шановні батьки дітей віком від 2-17 років, які залишились в громаді! Пісочинська селищна рада підготувала подарунки малечі до Дня захисту дітей. Коли можна отримати? 30.05.2022 з 12:00-15:00 31.05.2022-1.06.2022 з 9:00-13:00 Де можна отримати? 1. КЗ «Пісочинська початкова школа «Надія» (тільки учні школи та вихованці садочку); 2. КЗ «Пісочинський ліцей «Джерело» (тільки учні школи) 3. КЗ «Пісочинський ліцей» (учні школи, вихованці ЗДО 1, ЗДО 2 та всі діти, які мешкають в селищі, але не навчаються в наших закладах, від 2-17 років включно) 4. КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» (учні школи, всі діти, які мешкають в селищі, але не навчаються в наших закладах, від 2-17 років включно) 5. КЗ «Коротичанський ліцей» (учні школи, всі діти, які мешкають в селищі, але не навчаються в наших закладах, від 2-17 років включно) 6. КЗ «Коротичанський ЗДО» (тільки вихованці садочку) 7. Офіс старости Березівського старостинського округу (всі діти від 2-17 років включно) 8. Пісочинський ЗДО №3 «Теремок» (вихованці садочку та всі діти, які мешкають в селищі, але не навчаються в наших закладах, від 2-17 років включно). Батьки, які прийшли отримувати подарунок без дитини, обов’язково повинні мати при собі ОРИГІНАЛ свідоцтва про народження!

08:51 30.05.2022

Увага! Вступники мають двічі підтвердити участь у НМТ

Майбутні вступники, які планують складати мультипредметний тест ЗНО, мають двічі підтвердити свій намір брати участь у вступному випробуванні. На цьому наголосили в Українському центрі оцінювання якості освіти, коментуючи хід першого етапу підтвердження. Так, з 20 травня до 7 червня триває перший етап підтвердження участі в основній сесії НМТ. Станом на 26 травня 2022 року спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ», заповнили майже 149 тисяч учасників. В УЦОЯО наголосили, що кожен потенційний учасник, виконуючи підтвердження, має зробити вибір населеного пункту, зручного для проходження основної сесії НМТ, із запропонованого переліку. Під час другого підтвердження, яке відбуватиметься з 21 червня до 7 липня 2022 року, учасники остаточно визначатимуться з вибором місця складання і за потреби зможуть змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде пройти тестування. Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 липня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним національного мультипредметного тесту.

14:57 27.05.2022

ІНФОРМУЄ ХАРКІВСЬКЕ РУ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Як убезпечити себе підліткам під час військових дій? Короткі поради щодо того, як підготуватись до небезпеки та діяти у разі, якщо батьків немає поруч. Зберігайте та поширюйте серед знайомих дівчат та хлопців, щоб вони знали основні алгоритми дій!

15:02 25.05.2022

УВАГА! КОНКУРС!

Шановні діти! Долучайтеся до конкурсу! Кожна дитина тепер може підтримати українських героїв: як це зробити Укрпошта оголосила про новий конкурс, завдяки якому можна не тільки підтримати українських захисників, але й отримати цінний приз. Але найголовнішою метою проекту буде Дитячий садочок майбутнього в Чернігівській області. Щодня Україну захищають тисячі людей. Вони боронять нашу землю та рятують життя. Вони не бояться нічого, бо вони — справжні герої. Ми хочемо показати захисникам нашу любов і підтримку, хочемо, аби кожен із них знав: ми цінуємо кожного, хто стоїть на варті свободи й незалежності української землі. Тому спільно з Укрпоштою запускаємо благодійний проєкт «Малюнок герою». Взяти участь можуть усі охочі з будь-якої точки світу. Благодійний проєкт за ініціативи БФ «Ціль» та Гончарова Олександра. Щоб стати учасником проекту, треба відправити малюнок чи листівку в будь-якому відділенні Укрпошти. Взяти участь можуть як дорослі, так і діти. "Всі дитячі малюнки та листівки зі словами підтримки та надії на мирне життя від дорослих та дітей будуть передані військовослужбовцям в гарячі точки, а також медикам та рятувальникам, представникам тероборони та комунальних служб по всій країні", - розповіли в Укрпошті. Мета проекту - зібрати 500 000 малюнків для підтримки наших героїв. Як взяти участь? • У період з 17 травня до 17 червня створити малюнок для героя: військовослужбовця, лікаря або рятувальника служби ДСНС. • Прийти у будь-яке відділення Укрпошти. • Придбати конверт, марку та відправити* за адресою: вулиця Хрещатик, 22, Київ, 01001. На листі також треба вказати, кому саме ви надсилаєте малюнок — військовослужбовцю, лікарю або рятувальнику служби ДСНС. • Підписатись на Instagram @picture_for_hero, де ми публікуватимемо малюнки учасників, новини проєкту та різні активності. • З усіх учасників ми рандомно оберемо 500 малюнків, з яких створимо NFT-колекцію. Гроші від продажу колекції підуть на створення дитячого садочка майбутнього. • Автор малюнку, за який буде сплачено найбільшу суму, отримає подарунок від одного з найпопулярніших українських артистів та улюбленця багатьох дітей Артема Пивоварова – планшет Apple IPad Air з Apple Pencil для малювання з завантаженими хітами та особистим привітанням співака. "Після передачі дитячих малюнків на фронт їх NFT-копії ми виставимо на продаж у форматі аукціону на криптографічній біржі Binance. Отримані від продажу кошти підуть на реалізацію проєкту Дитячого садочку майбутнього на Чернігівщині, що має бути побудований відповідно до найкращих світових практик із дотриманням вимог енергоефективності", - розповів Юліан Побурко, президент БФ "Ціль". Спеціально для проєкту був створений зворушливий відеоролик, в якому знялися військові 24-ї механізованої бригади, співробітники львівської ДСНС, та лікар військового шпиталю.

12:15 24.05.2022

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ

Розпочався етап підтвердження участі в ЗНО 20 травня розпочався період підтвердження учасниками національного мультипредметного тесту своєї участі у тестуванні. Підтвердження участі в основній сесії НМТ передбачатиме два обов’язкових етапи – безпосередньо підтвердження участі у ЗНО та вибір міста або країни проходження тестування. На першому етапі учасник НМТ має підтвердити своє бажання пройти тестування. Для цього до 7 червня 2022 року потрібно заповнити спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ». Після цього на сторінці з’явиться повідомлення, у якому буде зазначено, що учасник успішно пройшов перший етап підтвердження свого бажання взяти участь у НМТ, а також йтиметься про обов’язковість проходження другого етапу. Важливо! Ті випускники, які з 20 травня до 7 червня 2022 року не підтвердять своєї участі в НМТ, не зможуть взяти участі в основній сесії тестування. На другому етапі учасник має остаточно визначитися з вибором міста/країни тестування. Для цього з 21 червня до 7 липня на інформаційній сторінці буде необхідно вказати назву населеного пункту, у якому учаснику зручно пройти тестування. Після 12 липня для учасника з’явиться можливість завантажити запрошення-перепустку, у якій буде зазначено дату, час і місце проведення тестування. Перелік країн і міст Європи, де зможуть пройти НМТ учасники, які були змушені виїхати за межі нашої країни, буде оприлюднено невдовзі. https://osvita.ua/test/86481/

16:22 20.05.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень