A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

УВАГА! КОНКУРС!

Дата: 24.05.2022 12:15
Кількість переглядів: 12

Шановні діти! Долучайтеся до конкурсу!

Кожна дитина тепер може підтримати українських героїв: як це зробити

Укрпошта оголосила про новий конкурс, завдяки якому можна не тільки підтримати українських захисників, але й отримати цінний приз. Але найголовнішою метою проекту буде Дитячий садочок майбутнього в Чернігівській області.

Щодня Україну захищають тисячі людей. Вони боронять нашу землю та рятують життя. Вони не бояться нічого, бо вони — справжні герої.

Ми хочемо показати захисникам нашу любов і підтримку, хочемо, аби кожен із них знав: ми цінуємо кожного, хто стоїть на варті свободи й незалежності української землі. Тому спільно з Укрпоштою запускаємо благодійний проєкт «Малюнок герою». Взяти участь можуть усі охочі з будь-якої точки світу. Благодійний проєкт за ініціативи БФ «Ціль» та Гончарова Олександра.

Щоб стати учасником проекту, треба відправити малюнок чи листівку в будь-якому відділенні Укрпошти. Взяти участь можуть як дорослі, так і діти.

"Всі дитячі малюнки та листівки зі словами підтримки та надії на мирне життя від дорослих та дітей будуть передані військовослужбовцям в гарячі точки, а також медикам та рятувальникам, представникам тероборони та комунальних служб по всій країні", - розповіли в Укрпошті.

Мета проекту - зібрати 500 000 малюнків для підтримки наших героїв.

Як взяти участь?

• У період з 17 травня до 17 червня створити малюнок для героя: військовослужбовця, лікаря або рятувальника служби ДСНС.

• Прийти у будь-яке відділення Укрпошти.

• Придбати конверт, марку та відправити* за адресою: вулиця Хрещатик, 22, Київ, 01001. На листі також треба вказати, кому саме ви надсилаєте малюнок — військовослужбовцю, лікарю або рятувальнику служби ДСНС.

• Підписатись на Instagram @picture_for_hero, де ми публікуватимемо малюнки учасників, новини проєкту та різні активності.

• З усіх учасників ми рандомно оберемо 500 малюнків, з яких створимо NFT-колекцію. Гроші від продажу колекції підуть на створення дитячого садочка майбутнього.

• Автор малюнку, за який буде сплачено найбільшу суму, отримає подарунок від одного з найпопулярніших українських артистів та улюбленця багатьох дітей Артема Пивоварова – планшет Apple IPad Air з Apple Pencil для малювання з завантаженими хітами та особистим привітанням співака.

"Після передачі дитячих малюнків на фронт їх NFT-копії ми виставимо на продаж у форматі аукціону на криптографічній біржі Binance. Отримані від продажу кошти підуть на реалізацію проєкту Дитячого садочку майбутнього на Чернігівщині, що має бути побудований відповідно до найкращих світових практик із дотриманням вимог енергоефективності", - розповів Юліан Побурко, президент БФ "Ціль".

Спеціально для проєкту був створений зворушливий відеоролик, в якому знялися військові 24-ї механізованої бригади, співробітники львівської ДСНС, та лікар військового шпиталю.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень