A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Спортивні новини

25 грудня в ДК селища Бабаї відбувся відкритий турнір з волейболу серед молоді. В змаганнях взяли участь: збірна Бабаївського ліцею, команди Височанської та Пісочинської ДЮСШ. Всі ігри пройшли в напруженій та динамічній боротьбі. Наприкінці турніру у кожної команди в активі було по одній перемозі. За кількістю виграних партій команда Бабаївського ліцею посіла 3-є місце, на другому - Пісочинська ДЮСШ. Переможцем стала команда Височанської ДЮСШ! Вітаємо юних спортсменів та бажаємо нових перемог і досягнень!

09:10 30.12.2022

ПРИВІТАЛИ З ПРИЙДЕШНІМИ НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ КОЛЕКТИВИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ТА СПОРТУ ГРОМАДИ

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із депутатом Харківської обласної ради Любов’ю Канцедал привітали з прийдешніми святами колектив КЗ «Пісочинський ліцей «Джерело» та подякували за активну роботу, відданість дітям і небайдужість до життєдіяльності громади, за те, що допомагали людям у такий важкий час, долучаючись до розподілу гуманітарних продовольчих наборів. Також вони завітали з привітаннями  до КЗ ФОК «Мобіль» та КЗ «Пісочинська ДЮСШ» та подякували тренерам, які попри всі негаразди, не втрачали надії на краще та готували юних спортсменів до нових змагань. Зичимо у новому році здоров’я, добробуту, реалізації всіх планів та нових звершень! Все буде Україна!  І буде мир, і будуть нові перемоги!

08:53 30.12.2022

ПРИВІТАННЯ КОЛЕКТИВІВ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ З ПРИЙДЕШНІМИ НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай привітав з прийдешніми новорічними святами  колективи освітніх закладів громади. "Я щиро вдячний освітянам, які в цей складний для країни час не тільки виховують найменьших мешканців нашої громади проводячи заняття як on line та і off line, а й допомагають чергувати в пунктах незламності, видавати благодійну допомогу", - зазначив Олег Олександрович.  Кожен працює на своєму фронті заради однієї мети - Перемоги! Нехай прийдешній 2023 рік принесе всім мир, добробут та невичерпне здоров’я! Слава Україні! 

14:59 28.12.2022

Новорічні дива тривають

В селищі Коротич 21 грудня, напередодні Новорічних та різдвяних свят, за ініціативи Громадської організації «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» понад 30 дітей пільгових категорій (СЖО, ДБСТ, діти-батьків учасників бойових дій) відвідали новорічний захід, Діти веселилися, грали в ігри, брали участь у тематичних конкурсах і вікторина. Наймолодші мешканці нашої громади отримали незабутні враження, позитивні емоції та солодощі. Щиро вдячні народному депутату України Євгену Пивоварову за турботу та підрумку малечі!

17:19 22.12.2022

ВІТАЄМО З УСПІХОМ УЧНІВ ПІСОЧИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ "ДЖЕРЕЛО"

Учні Пісочинського ліцею "Джерело" долучились до Всеукраїнського конкурсу "Захисники та захисниці України". Вітаємо талановитих дітей нашої громади з перемогою у конкурсі! Представників ліцею нагороджено дипломами  1 ступеня - 4 учні; двома дипломами 2 ступеня та двома дипломами 3 ступеня. ПИШАЄМОСЯ НАШИМИ ДІТЬМИ!

15:37 22.12.2022

ПРОВОДИМО НОВОРІЧНІ РАНКИ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ

Кожен в дитинстві мріяв про казку. Подаруємо добру новорічну казку нашим дітям! Саме зараз, підчас тяжких випробувань, вони потребують нашої уваги та турботи, а ще більше – щасливого дитинства. У всіх освітніх закладах громади у ці дні проходять новорічні свята. Кожна дитина отримує солодкі подарунки від Пісочинського селищного голови Олега Чернобая. ПОПРИ ВІЙНУ СВЯТУ - БУТИ!

21:43 21.12.2022

У ПІСОЧИНСЬКІЙ ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ "НАДІЯ" ПРОВЕДЕНО ЗАХІД, СПРЯМОВАНИЙ НА РОЗВИТОК ЗДІБНОСТЕЙ ДІТЕЙ

15 грудня у приміщенні Пісочинської початкової школи «Надія» представником Фонду «Професійний розвиток Харкова» проведено захід, спрямований на розвиток здібностей дітей «Арт-терапевтичне заняття з малювання, музична терапія». Проведено навчання з батьками щодо надання першої психологічної допомоги дітям та спілкування з ними під час війни. Дякуємо за цікаву інформацію та корисні навички!

17:04 15.12.2022

Урок з безпеки для учнів освітніх закладів громади

Знання дітей із мінної безпеки - запорука їх здоров’я та життя! Інспекторський склад ВЗНС Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області активно проводить для дітей «Уроки з безпеки». Пріоритетне завдання рятувальників - зменшення ризиків травмування та загибелі маленьких українців від мін та вибухонебезпечних предметів, а також попередження пожеж у побуті. 12 грудня у КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль" та КЗ "Пісочинський ліцей" Пісочинської селищної ради фахівці ДСНС провели "Єдині уроки з безпеки" і профілактичні заходи онлайн. 13 грудня уроки з безпеки були проведені у КЗ "Пісочинський ліцей "Джерело" Рятувальники розповідали, а учні зосереджено слухали: як убезпечити своє життя від небезпек, запобігти пожежам та уникнути негараздів. Дітям пояснили, чому важливо йти в укриття, якщо лунає сигнал повітряної тривоги та що робити, якщо вони знайшли підозрілий чи вибухонебезпечний предмет. Хлопчики й дівчатка виявляли неабияку цікавість до розмови з надзвичайниками та обіцяли дотримуватись всіх рекомендацій. Дякуємо за корисні знання та важливі навички!

15:51 13.12.2022

Діти Пісочинської громади отримали адресну матеріальну допомогу

На виконання заходів Програми загального обов’язкового навчання (фонду всеобучу) в закладах загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради на 2022-2025 роки, затвердженої на ХХVІІІ сесії VІІ скликання № 23/17-2022 від 12 липня 2022 року, 520 школярів шести закладів загальної середньої освіти Пісочинської територіальної громади 9 грудня 2022 року отримали продуктові набори. Адресна матеріальна допомога була надана дітям таких пільгових категорій: діти внутрішньо переміщених осіб; діти з багатодітних сімей; напівсироти; сироти; діти, що знаходяться під опікою; діти, які проживають у дитячому будинку сімейного типу; діти учасників ліквідації наслідків ЧАЄС; малозабезпечені; діти із особливими освітніми та фізичними потребами; діти, які знаходяться у складних життєвих умовах проживання; діти одиноких матерів; діти учасників бойових дій.

15:09 12.12.2022

ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Наші янголи, наші відважні воїни, наші захисники! Ви - гордість країни, її відрада та надія! Життя, спокій і благополуччя наших родинних осель – у ваших надійних руках. Ваша незламність і відчайдушна відвага дарує нам сили, допомагає долати страх і незгоди. Ми скорбимо за кожним полеглим Героєм! Плачемо з усією країною за синами та доньками, що віддали своє життя за Україну! Світла вічна пам’ять, рідненькі! Відважні українські воїни, ви гідні нащадки козацької слави! Бережи вас Господь, захисти від ворога! Повертайтеся до своїх родин живими та неушкодженими! Миру, добра, витримки та наснаги! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

07:19 06.12.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень