A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нагадуємо батькам та дітям про алгоритм дій під час сигналу "Повітряна тривога" 

Дорослі мають дбати про найменших та роз'яснити діткам порядок дій, коли лунають сирени. За певних обставин алгоритм може бути дещо різним, але найголовніше правило звучить так: почув сирену — одразу прямуй до укриття. Залежно від того, де знаходиться дитина — в школі чи вдома — вона має знати, як діяти швидко та без паніки. Ці правила прості, але дуже важливі для збереження здоров'я і життя дітей.

12:43 05.09.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ ВІД ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

Сьогодні розпочинається новий навчальний рік у школах Пісочинської громади. Цьогоріч в нас майже 300 першачків! Нажаль, через активні бойові дії, які не припиняються на Харківщині, навчання в школах буде проходити виключно дистанційно, але ми віремо в перемогу та сподіваємось, що дуже скоро учні сядуть за шкільні парти! Зичу всім учням, освітянам та батькам цікавого, сповненого лише позитивними емоціями навчального року! Все буде Україна!

12:25 01.09.2022

Свято першокласників. Березівська філія КЗ "Пісочинський ліцей"

30 серпня шкільна родина закладу поповнилася учнями 1 класу. Майбутніх першачків школі привітали теплими словами та подарунками від товариства Червоний Хрест Пісочинський селищний голова Чернобай Олег Олександрович, староста Березівського старостинського округу Штода Ігор Олександрович, завідувач філії  Штода Віра Михайлівна. Зичимо дітям успішного навчання! Бажаємо миру нашій країні!

15:48 30.08.2022

Святу для першокласників - бути! КЗ "Пісочинський ліцей"

30 серпня з привітаннями та подарунками завітав до освітнього закладу громади Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай. У цей день майбутніх першачків  радо зустрічала школа, вчителі та казкові герої. Дітей та батьків привітала директорка ліцею Орлова Тетяна Володимирівна. Трішки раніше, ніж зазвичай, але дзвінко й голосно перший дзвоник сповістив малят про початок нового, дуже цікавого шкільного життя. Свято закінчилось веселою українською піснею у виконанні учениці ліцею Вероніки  Перемот.

15:37 30.08.2022

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ НА ОСНОВІ 11 КЛАСІВ

В електронних кабінетах вступників на основі 11-ти класів (ПЗСО) з’явилися рекомендації зарахування до ЗВО. Щоб бути зарахованим, вступнику необхідно подати до закладу освіти низку документів. Які саме розповідає команда Державне підприємство «ІНФОРЕСУРС»   bit.ly/3PYyosf

15:31 30.08.2022

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПЕРШИЙ ЕТАП ПІДТВЕРДЖЕННЯ УЧАСТІ В СПЕЦІАЛЬНІЙ СЕСІЇ НМТ

Сьогодні, 30 серпня, завершується перший етап підтвердження участі в спеціальній сесії НМТ, яку буде проведено в тимчасових екзаменаційних центрах, створених в Україні. Наголошуємо: учасники, які зареєструвалися в спеціальний період і не пройдуть першого етапу протягом 25–30 серпня, не зможуть узяти участі в спеціальній сесії НМТ. Логіни і паролі для доступу до інформаційної сторінки зареєстровані можуть дізнатися, скориставшись додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022»  ?  достатньо коректно заповнити поля форми. Не проходять цього етапу, а натомість автоматично переходять до наступного учасники, які:  підтвердили участь в основній та/або додатковій сесії НМТ і вибрали населений пункт для проходження НМТ під час основної та/або додаткової сесій, але з поважних причин не змогли взяти участі в жодній сесії НМТ;  взяли участь у додатковій сесії НМТ, але з поважних причин не змогли завершити виконання тесту під час основної та/або додаткової сесії НМТ (через різке погіршення стану здоров’я або дострокове припинення виконання тесту в тимчасовому екзаменаційному центрі внаслідок виникнення нестандартних ситуацій (обставин, що можуть становити загрозу для життя та здоров’я учасників, або через неможливість створення належних умов для виконання завдань НМТ тощо). На другому етапі, з 5 вересня до 7 вересня 2022 року, вступники остаточно матимуть змогу визначатися з вибором міста і за потреби змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде пройти тестування в межах спеціальної сесії. Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 10 вересня 2022 року для абітурієнта з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним НМТ в межах додаткової сесії оцінювання.

11:11 30.08.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПОЛИВОДИ Л.І., В.О. ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКА ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА"

Вітаємо з Днем народження Поливоду Ларису Ігорівну, в.о. директора Комунального закладу «Пісочинська публічна бібліотека»! Шановна Ларисо Ігорівно, щиро бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, чарівного творчого натхнення, відмінного здоров’я, любові та розуміння близьких! Нехай у нашій прекрасній країні запанує мир, серце буде сповнене віри у майбутнє, всі ідеї успішно втілюються у життя, робота дарує задоволення та достаток! Щастя, радості, оптимізму, нових звершень і перемог! З Днем народження!

10:36 19.08.2022

НОВИНИ ОСВІТИ. ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "ДЖЕРЕЛО"

За сприянням відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради 20 вчителів Комунального закладу  "Пісочинський ліцей "Джерело" успішно пройшли курси підвищення кваліфікації за темою "Психолого-педагогічний супровід дітей і молоді з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного освітнього простору". Вчителі зазначили, що отримані знання були корисними і сприяли підвищенню професійної педагогічної майстерності, збільшенню методичного арсеналу і можливості застосовувати власний досвід у професійній діяльності. 

14:18 15.08.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КАРПЕНКО О.Г., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА "НАДІЯ"

Вітаємо з Днем народження Карпенко Олену Георгіївну, директора Комунального закладу «Пісочинська початкова школа «Надія»! Шановна Олено Георгіївно, прийміть наші щирі привітання та побажання миру, щастя, благополуччя, прихильної долі та незрадливої удачі! Нехай Ваше життя буде сповнене любов’ю та радістю, в серці завжди панує віра, в сімейному колі буде тепло та затишно! Бажаємо міцного здоров`я, витримки й наснаги, творчого натхнення на нові ідеї, нових перемог і досягнень! Нехай плідна праця колективу сповнює серце гордістю, всі мрії і сподівання здійснюються, новий день дарує лише приємні звістки! З Днем народження!

09:05 14.08.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень