A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРУДНИКОВОЇ С.М., СПЕЦІАЛІСТА 1 КАТЕГОРІЇ З ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

Вітаємо з Днем народження Прудникову Світлану Миколаївну, спеціаліста І категорії з ведення бухгалтерського обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна Світлано Миколаївно, прийміть найщиріші привітання з нагоди Вашого дня народження! Нехай мир знову запанує у нашій прекрасній країні, міцне здоров`я дарує наснагу на нові звершення у всіх сферах Вашого життя, любов зігріває та надихає, у родинній оселі буде тепло та затишно! Хай доля буде щедрою та прихильною, всі задуми та плани втілюються у життя! З Днем народження, й нехай всі Ваші мрії здійсняться!

13:38 17.01.2023

ВІТАЄМО ТАЛАНОВИТИХ УЧНІВ ПІСОЧИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ З НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ!

Пишаємося досягненнями нашої молоді! Вітаємо представників Комунального закладу "Пісочинський ліцей" - Комолова Кирила, учня 8 класу (вчитель Сидоренко Лідія Олександрівна) та Красну Діану, ученицю 5 класа (вчитель Демченко Наталія Іванівна), які посіли 1 та 3 місця в ІІІ (обласному) етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2022/ 2023 н.р. Учениця 9 класу освітнього закладу Кисіль Юлія (вчитель Сидоренко Лідія Олександрівна) та учениця 5 класу Красна Діана (вчитель Демченко Наталія Іванівна)  взяли участь у  ІІІ (обласному) етапі Міжнародного мовно-літературного учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка у 2022/2023 н.р. і вибороли  ІІ та ІV місця відповідно. Вітаємо учнів та їх наставників з високими результатами! Бажаємо нових звершень і реалізації всіх планів у життя! ВИ - НАЙКРАЩІ! 

13:57 16.01.2023

БЕЗПЕКА ПОНАД УСЕ!

12 січня працівники освітніх закладів громади пройшли навчання з мінної безпеки на базі Міжрегіонального центра гуманітарного розмінування та швидкого реагування Державної служби України з надзвичайної ситуації. "Враження найкращі! Отримали цікаву та дуже корисну інформацію. Організовано та проведено на вищому рівні. Особливо дякуємо адміністрації за прийом учасників навчання і гостинність!" - поділилися освітяни Пісочинської початкової школи "Надія".

14:16 13.01.2023

Пройдіть онлайн національний мультитест ЗНО 2022 року

  Освіта.ua пропонує всім охочим пройти національний мультипредметний тест ЗНО онлайн. Цей тест є варіантом іспиту, який був оприлюднений Українським центром оцінювання якості освіти у звіті про результати національного мультипредметного тесту в 2022 році. Виконання такого варіанту завдань національного мультипредметного тесту допоможе майбутнім абітурієнтам оцінити власний рівень підготовки з української мови, математики та історії України. Спосіб виконання всіх завдань у тесті максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що був запропонований випускникам і абітурієнтам під час проходження спрощеного ЗНО. Після виконання тесту учасник отримає правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах. Окрім версії мультитесту, який був запропонований абітурієнтам для вступу, на сайті ЗНО-ОНЛАЙН ви зможете знайти демоверсію мультитесту, тренувальні варіанти мультитесту, а також тести ЗНО за всі минулі роки з предметів, які вас цікавлять. Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми з української мови, математики та історії України, передбачені програмою. Також такі тренування допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників. Для отримання оперативної інформації про проведення ЗНО та вступної кампанії приєднуйтесь до каналу Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram або сторінок Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.   OSVITA.UA

14:07 13.01.2023

Гарній настрій створюємо, радість вам даруємо!

Самобутні артисти, які без перебільшення є мистецьким скарбом нашої громади - талановитий поет та виконавець Олександр Кашурін, незрівнянний народний вокальний ансамбль "ВОДОГРАЙ" Пісочинського палацу культури та мистецтв провели святковий концерт для внутрішньо переміщених осіб, що наразі перебувають у санаторії "Роща". Слід зазначити, що вокалісти ансамблю "Водограй" виконували пісні акапельно, чим викликали бурні овації глядачів. Ліричні пісні у виконанні Олександра Івановича не залишили байдужими всі жіночі серця. Дарувати своєму глядачеві справжню насолоду від мистецтва - це великий дар! Дякуємо за чудовий концерт та сподіваємося на нові творчі зустрічі.

08:52 13.01.2023

Вітаємо з новими досягненнями учнів Пісочинського ліцею "Джерело"

Талановиті  учні Комунального закладу "Пісочинський ліцей "Джерело"  успішно беруть участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсі "Мова моєї країни".   Вітаємо нашу молодь та їхніх наставників! Впевнені, що в майбутньому у школярів ще багато перемог і звершень! НАШІ - НАЙКРАЩІ!

14:10 12.01.2023

ПРИВІТАННЯ З НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ ВІД ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ

Ось і добігає кінця 2022 рік… Рік викликів і великих випробувань на міцність, сповнений тривогами, втратами та болем…  Він навчив нас бути сильними, незважаючи ні на що, йти вперед, допомагаючи один одному. Та саме завдяки зусиллям наших мужніх воїнів, які крок за кроком відчайдушно визволяють рідну землю, ми продовжуємо жити, будувати плани та вірити в щасливе майбутнє України. Вітаю всіх із прийдешнім Новим роком! Вірю, що здійсниться найзаповітніше бажання всіх українців – настане довгоочікуваний мир і перемога! Щоб кожна родина дочекалася свого захисника, щоб возз’єдналися всі сім’ї та люди мали можливість повернутися на свою рідну українську землю. Від усієї душі бажаю всім нам здоров’я, радості та наснаги для нових досягнень. Україна обов’язково переможе і ми будемо розвивати та відбудовувати нашу країну разом! З вірою в перемогу України! Веселих свят та щасливого Нового року!

16:15 31.12.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень