A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Участь у благодійному освітньому проєкті Flowers4school освітніх закладів громади

Заклади освіти Пісочинської громади взяли участь у благодійному освітньому проєкті Flowers4school, спрямованому на озеленення українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України На початку листопада Нідерланди ініціювали благодійний проєкт, у рамках якого запропонували школам країни по півтисячі цибулин чудових квітів, аби діти висаджували їх на шкільних клумбах. За задумом організаторів, це допоможе дітлахам впоратися зі стресом від війни. Flowers4school - це коробка з цибулинами квітів, яка містить велику колекцію: тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів. Також додається інструкція про посадку та допоміжні матеріали. Прекрасні квіти будуть висаджені на клумби наших шкіл та милуватимуть очі своєю красою!

16:09 30.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СКОРОХОД ОЛЬГУ ВІКТОРОВНУ, ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ГОСПОДАРСЬКОЇ РОБОТИ КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ "МОІБЛЬ"

ВІтаємо з Днем народження Скороход Ольгу Вікторівну, заступника директора з господарської роботи комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»! Шановна Ольго Вікторівно, прийміть найщиріші побажання миру, здоров`я, щастя, благополуччя! Нехай кожен Ваш день буде сповнений любові та радості, в родині пануватимуть злагода й благополуччя, гармонія та затишок, професійні успіхи сповнюють серце гордістю, підтримка близьких даруватиме наснагу на нові перемоги! Бажаємо здійснення всіх заповітних мрій і сподівань! Цінуємо та любимо вас! З Днем народження!

08:39 04.11.2022

ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ ГРОМАДИ

З 29 жовтня по 01 листопада у місті Чернівці, за підтримки Міністерства молоді та спорту України спільно з Федерацією велосипедного спорту України та Чернівецькою федерацією велосипедного спорту відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту (маунтенбайк) (крос-кантрі), (шорт-трек), (елімінатор) серед усіх вікових категорій. Позмагатися за чемпіонство України та здобути рейтингові очки, що дають право участі в Олімпійських іграх 2024 року у Франції до Чернівців завітали 145 найкращих спортсменів у складі 16 команд зі всієї України. Серед найсильніших та досвідчених спортсменів у чемпіонаті взяли участь юні представники Пісочинської громади. У перший день змагань в груповій гонці (крос-кантрі) Карина Кононенко та Ярослава Стецюк зайняли 6 та 7 місця відповідно. На другий другий день змагань у гонці шорт - трек (групова гонка з загальним стартом, але на меншому колі та за коротший час) дівчата посіли 8 та 9 місце. Третій день змагань. Обидві наші спортсменки вийшли до фіналу гонки елімінатор і посіли 3-е місце (Карина Кононенко) та 4-е місце (Ярослава Стецюк). Пишаємося досягненнями молоді, адже це дуже високі місця на Чемпіонаті України! Крім дівчат у змаганнях брав участь ще один пісочинець - Косилко Дмитро, вихованець Пісочинської ДЮСШ, наразі - учень Харківського фахового коледжу спорту. Дякуємо тренеру - викладачу Пісочинської ДЮСШ Ігорю Костянтиновичу Гримайлу за гідну підготовку спортсменів до змагання! Бажаємо нових перемог і рекордів!

21:57 03.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СТАКАНКОВА А.В., СПЕЦІАЛІСТА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Вітаємо з Днем народження Стаканкова Андрія Вікторовича, спеціаліста 1категорії відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановний Андрію Вікторовичу, прийміть наші найщиріші привітання та побажання мирного неба, відмінного здоров'я, щастя та родинного благополуччя! Нехай всі Ваші сподівання та заповітні мрії збуваються, плани успішно реалізуються, натхнення не залишає, а наснага буде невичерпною! Зичимо тепла та затишку у сімейному колі, достатку та вірного ангела-охоронця! З Днем народження!

09:07 31.10.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТАІРОВОЇ Г.О., ДИРЕКТОРА ПІСОЧИНСЬКОГО ЗДО №1

Вітаємо з Днем народження Таірову Ганну Іванівну, директора Пісочинського закладу дошкільної освіти №1! Шановна Ганно Іванівно, від щирого серця зичимо Вам миру та благополуччя, сімейного тепла й затишку, нових перемог і досягнень на благо нашої громади! Бажаємо Вам здійснення всіх заповітних мрій і успіху у всіх починаннях, підтримки колег і розуміння близьких, творчого натхнення й невичерпної життєвої енергії! Хай Ваше серце завжди буде сповнене любов'ю! З Днем народження!

12:55 27.10.2022

ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ НАШОЇ ГРОМАДИ

16 жовтня в м. Буча Київської області відбувся Чемпіонат України з шотокан карате версії SKIF. Юні спортсмени громади під керівництвом тренера Костянтина Недбайла взяли участь у змаганнях у складі збірної Харківської області. Результати спортсменів: - Безрук Матвій - 3 місце в індивідуальних ката, 3 місце в куміте серед хлопчаків 2014-2013 ррн; - Семенюк Артем - 3 місце в куміте серед хлопчаків 2009-2010 ррн; - Матюшин Богдан - 2 місце в індивідуальному ката та командном куміте серед юнаків 2006-2005 ррн; - Кузьменко Іван - 3 місце в ката юнаків 2004-2003 ррн; - Качанюк Арсеній - 1 місце в індивідуальному та командному куміте серед юнаків 2004-2003 ррн; - Коляда Євгенія стала чемпіонкою в категорії ката серед дівчат 2002г.р. і старше. Збірна команда Харківської області посіла 4 загальнокомандне місце за результатами проведених змагань. На Відкритому чемпіонаті Львівської області, який відбувся тиждень тому, спортсмени громади - Матюшин Тарас, Назаров Михайло та Ващенко Володимир стали срібними призерами. Матюшин Богдан - бронзовий призер, а Коляда Євгенія перемогла у своїй віковій категорії. Вітаємо талановиту молодь громади та їх наставника! Пишаємося досягненнями наших спортсменів і бажаємо нових перемог у майбутньому!

11:28 20.10.2022

ВІДБУЛИСЯ ЗАНЯТТЯ ЩОДО БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ ПІД ЧАС ЗБРОЙНОГО КОНФЛІКТУ

За ініціативи громадської організації «Асоціація саперів України» щодо сприяння у реалізації міжнародного спільного проекту спрямованого за захист та безпеку населення і безпечної поведінки під час збройного конфлікту, спричиненого збройною агресією російської федерації, 18 жовтня 2022 року на території Пісочинської селищної ради були проведені відповідні навчальні заняття. Учасниками занять стали працівники закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради, а саме: Коротичанського ліцею; Пісочинського ліцею; Пісочинського ліцею «Мобіль»; Пісочинської початкової школи «Надія»; Березівської філії (гімназії).

15:32 18.10.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень