A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ ГРОМАДИ

Дата: 03.11.2022 21:57
Кількість переглядів: 32

З 29 жовтня по 01 листопада у місті Чернівці, за підтримки Міністерства молоді та спорту України спільно з Федерацією велосипедного спорту України та Чернівецькою федерацією велосипедного спорту відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту (маунтенбайк) (крос-кантрі), (шорт-трек), (елімінатор) серед усіх вікових категорій.

Позмагатися за чемпіонство України та здобути рейтингові очки, що дають право участі в Олімпійських іграх 2024 року у Франції до Чернівців завітали 145 найкращих спортсменів у складі 16 команд зі всієї України. Серед найсильніших та досвідчених спортсменів у чемпіонаті взяли участь юні представники Пісочинської громади.

У перший день змагань в груповій гонці (крос-кантрі) Карина Кононенко та Ярослава Стецюк зайняли 6 та 7 місця відповідно. На другий другий день змагань у гонці шорт - трек (групова гонка з загальним стартом, але на меншому колі та за коротший час) дівчата посіли 8 та 9 місце. Третій день змагань. Обидві наші спортсменки вийшли до фіналу гонки елімінатор і посіли 3-е місце (Карина Кононенко) та 4-е місце (Ярослава Стецюк). Пишаємося досягненнями молоді, адже це дуже високі місця на Чемпіонаті України!

Крім дівчат у змаганнях брав участь ще один пісочинець - Косилко Дмитро, вихованець Пісочинської ДЮСШ, наразі - учень Харківського фахового коледжу спорту.

Дякуємо тренеру - викладачу Пісочинської ДЮСШ Ігорю Костянтиновичу Гримайлу за гідну підготовку спортсменів до змагання!

Бажаємо нових перемог і рекордів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень