A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини спортивного життя громади. Нові перемоги вихованців ФОКу "Мобіль"

5 лютого відбувся Х ювілейний турнір "Колізей-2022" з вільної боротьби, у якому брали участь представники 9 областей України та республіки Молдова - близько 30 команд, 236 спортсменів. Юні вихованці КЗ ФОК "Мобіль" під керівництвом тренерів Івана Будника та Олександра Косинцева посіли у змаганнях наступні місця: - 1 місце - Селезньова Аліса у в. к. 33 кг; - 1 місце - Косинцев Артур у в. к. 41 кг; - 3 місце - Лобик Ярослав у в. к. 60 кг. Щиро вітаємо з блискучими результатами, бажаємо нових перемог нашим спортсменам!

10:10 09.02.2022

Привітання з Днем народження Волобуєвої Г.М., директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»

Вітаємо з Днем народження Волобуєву Галину Миколаївну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»! Шановна Галино Миколаївно, прийміть наші щирі побажання міцного здоров'я та родинного благополуччя! Нехай у сімейному колі панують злагода та добробут, натхнення дарує нові ідеї, плідна праця колективу сприяє розвитку та процвітанню нашої громади! Щастя, гармонії, невичерпного оптимізму та нових звершень у всіх сферах Вашого життя! З Днем народження!

09:29 09.02.2022

Поповнення скарбниці перемог!

Крижановська Дар’я, учениця 11 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради», здобула перемогу в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики – ІІІ місце! Дякуємо Чертищевій Тетяні Вікторівні за високий рівень підготовки учениці до інтелектуальних змагань!

16:18 08.02.2022

Ще одна перемога на олімпіаді!

Дешаліт Кирило, учень 10 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Пісочинської селищної ради посів ІІ місце в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади з історії. Слова вдячності за підготовку учня вчителю Нейману Володимиру Всеволодовичу. Вітаємо з гідним результатом!

16:16 08.02.2022

Чергова перемога!

Учень 8 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Пісочинської селищної ради» Корж Дмитро посів ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики. Вітаємо переможця та вчителя Куликова Артема Євгеновича з високим досягненням!  

12:51 08.02.2022

Перемагають юні науковці!

ІІ місце в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково- дослідницьких робіт Малої академії наук України в секції «Валеологія» виборола учениця 11 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради» ПОНОМАРЬОВА Катерина. Вітаємо з перемогою юного науковця та її учителя Мельникову Євгенію Юріївну!

12:47 08.02.2022

Ще одна перемога обласного рівня!

Вітаємо з перемогою Косинцева Олександра, учня 8 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради», який посів ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики! Слова вдячності за підготовку учня учителю Штонді Тетяні Миколаївні.

14:00 07.02.2022

Пісочинська громада долучилась до Всеукраїнської церемонії «Свято олімпійського прапора»

Сьогодні, 04 лютого, о 12 годині на території Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Пісочинської селищної ради» відбулось Свято олімпійського прапора з нагоди відкриття XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекіні (КНР). У заході взяли участь представники сфери освіти й спорту громади, учні ліцею «Мобіль». Нагадаємо, що 24-ті зимові Олімпійські ігри в Пекіні відбуватимуться з 04 до 20 лютого. Україну  представлятимуть 45 найкращих спортсменів у 12 спортивних дисциплінах. Бажаємо нашим олімпійцям рекордів і перемог! Вболіваємо за збірну України! Пісочинська громада – спортивна громада! ВІДЕО

15:44 04.02.2022

Перша перемога вищого гатунку!

І місце в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України в 2021/2022 навчальному році в секції «Загальна біологія» виборола учениця 11 класу Комунального закладу «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради» КОСА Олена Романівна. Дякуємо Мельникової Є. Ю., учителю біології, за результативну роботу з обдарованою ученицею. Вітаємо з перемогою!

13:00 04.02.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень