A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Проведено профілактично-роз'яснювальну роботу "Адміністративна та кримінальна відповідальність підлітків" зі школярами Пісочинського ліцею "Джерело"

12 січня на виконання Комплексного плану спільних дій щодо запобігання та профілактики негативних проявів у дитячому середовищі з учнями Пісочинського ліцею «Джерело» поліцейським офіцером громади Шаповаловим А.В., соціальним педагогом освітнього закладу Надточій В.І. та практичним психологом Мельник М.П. було проведено профілактично-роз'яснювальну роботу "Адміністративна та кримінальна відповідальність підлітків".

14:58 13.01.2022

ЗАТВЕРДЖЕНО НОВИЙ ЗРАЗОК СЕРТИФІКАТА ЗНО

В Україні затвердили новий зразок Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання. Нова форма сертифіката затверджена наказом Міністерства освіти і науки. Відтепер сертифікат може складатись з однієї (основної) або кількох (основної і додаткової) частин. Так, окрім основної частини сертифіката (для осіб, які проходять ЗНО зі встановленої у відповідному році кількості навчальних предметів за рахунок коштів державного бюджету), нова форма передбачає додаткову частину, куди буде вноситись інформація про предмети, які учасник тестування у разі бажання складатиме за рахунок коштів фізичних та / або юридичних осіб додатково. Також у правій верхній частині тепер розміщуватиметься зображення унікального електронного ідентифікатора сертифіката у вигляді QR-коду. За допомогою коду можна буде здійснити верифікацію інформації, зазначеної в сертифікаті, що міститься у відповідних державних базах даних, сервісах, реєстрах. Окрім того, наказом Міністерства освіти затверджено нову форму інформаційної картки до сертифіката, у якій зазначаються результати зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів з усіх предметів. ОSVITA.UA

13:47 13.01.2022

ТАЛАНОВИТІ ДІТИ ПІСОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Вітаємо Єрко Олександру, ученицю першого класу фортепіано Пісочинської школи мистецтв "ART NOVA" (викладач - Ганна БУЧИНСЬКА) з творчим успіхом!  Лауреат ІІІ ступеня у Міжнародному багатожанровому двотуровому конкурсі «Mikulašské hv?zdy 2021», який проводився дистанційно за підтримки головного управління культури міста Прага (Чехія),  лауреат ІІ ступеня у Міжнародному дистанційному двотуровому багатожанровому фестивалі «Зореграй» (Болгарія) - досягнення Олександри вражають та викликають повагу! Бажаємо талановитій дівчинці  та її викладачу творчого натхнення, нових креативних ідей та яскравих перемог!

13:58 11.01.2022

Проводиться ремонт підлоги вестибюлю в Пісочинському ліцеї

Поки учні на канікулах, не втрачаємо можливості покращити умови навчання у наших закладах освіти! Виконуються  роботи з ремонту підлоги вестибюлю першого поверху в будівлі Комунального закладу  «Пісочинський ліцей»! Впевнені, що учням та батькам сподобається така трансформація ліцею!

13:09 06.01.2022

Відбувся турнір з тенісу «Різдвяний»

5 січня на базі Комунального закладу «ФОК «Мобіль» проведений турнір з тенісу «Різдвяний». Тренера Зубенко Наталію Юріївну було призначено головним суддею турніру. Змагання відбувалися у двох категоріях: діти до 12 років та діти до 14 років. Всі учасники турніру продемонстрували гідну підготовку та вражаючу полю до перемоги. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями від Пісочинської селищної ради, всі юні спортсмени отримали також солодкі подарунки. Вітаємо учасників турніру та бажаємо їм нових перемог і спортивних досягнень!

11:18 06.01.2022

УВАГА! 5 січня розпочинається реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні

У середу, 5 січня 2022 року,  розпочинається реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація триватиме до 22 січня. Кожен охочий зможе зареєструватися на сайті https://testportal.gov.ua/probzno/ відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Участь у пробному тестуванні дає змогу учасникам: - попрацювати з тестами, що відповідають вимогам програм ЗНО, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт основної сесії ЗНО 2022 року; - попрактикуватися в заповненні бланків відповідей; - психологічно налаштуватися на проходження ЗНО; - навчитися ефективно розподіляти час. Вартість пробного ЗНО різниться за регіонами й коливається в межах від 213 до 309 грн. Різниця пов’язана з особливостями організації тестувань, зокрема з вартістю друку й доставки матеріалів у різних регіонах, прогнозованою кількістю тестувань тощо. Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 10 березня буде розміщено інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати тестування. Звертаємо увагу, що реєстрація на пробне ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання. Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти. Український центр оцінювання якості освіти Докладніше: bit.ly/3JCU3Ed

17:09 04.01.2022

Привітання з Днем народження Канцедала І.М., художнього керівника зразкового ансамблю бального танцю «Танго» Пісочинського палацу культури та мистецтв

Вітаємо з Днем народження Канцедала Ігоря Миколайовича, художнього керівника зразкового ансамблю бального танцю «Танго» Пісочинського палацу культури та мистецтв! Шановний Ігорю Миколайовичу! У цей святковий день прийміть щирі привітання та побажання доброго здоров’я, невичерпного творчого натхнення, наснаги та сил на втілення всіх ідей, задумів  і планів! Нехай Ваше життя завжди  буде сповнено любові та успіху, перемог і досягнень, кожен день  сповнений щастя й нових яскравих вражень, нові звершення Ваших учнів сповнюють серце гордістю та задоволенням! Щастя, добробуту та вірного ангела-охоронця! Хай всі мрії збуваються! З Днем народження!

07:00 31.12.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень