A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Завершено І етап МАН

06 грудня 2021 року проведено завершальний тур І (селищної територіальної громади) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради – членів Малої академії наук України. Наукова конференція, в якій брали участь 16 юних науковців, проходила в 11 секціях 5 відділень. За рішенням журі конкурсу 14 учнів стали призерами, з яких 8 посіли перші місця: І.  Комунальний заклад «Пісочинський ліцей», учениці 11 класу - Байрамова Вероніка (учитель Горєла І.М.), - Касімова Яна (учитель Горєла І.М.), - Коса Олена (учитель Мельникава Є.Ю.), - Пащенко Софія (учитель Іонцева А.Ю.), - Пономарьова Катерина (учитель Мельникава Є.Ю.), - Садрицька Поліна (учитель Горєла І.М.), - Фещенко Ніна (учитель Мельникава Є.Ю.). ІІ. Комунальний заклад «Пісочинський ліцей «Мобіль» - учениця 10 класу Іваннікова Єва (учитель Гузовська О.Ю.). Бажаємо їм якісної підготовки до обласного етапу конкурсу та досягти найвищих результатів!

12:23 07.12.2021

Відбувся семінар для вихователів та вихователів - методистів закладів дошкільної освіти Пісочинської селищної ради

03 грудня на базі Коротичанського ЗДО (ясла-садок) з метою підвищення професійної грамотності педагогів відбувся семінар для вихователів та вихователів - методистів закладів дошкільної освіти Пісочинської селищної ради за темою «Сучасні підходи для формування сталого стилю життя у дітей дошкільного віку». У ході семінару відбувся перегляд заняття у групі середнього дошкільного віку «Чарівні фокуси с водою» та заняття в групі старшого дошкільного віку «Космічна подорож». Також був проведений майстер-клас для педагогів «Використання ігрових технологій для сталого розвитку дошкільнят».

14:29 03.12.2021

#Разом_у_вихідні #Творча_родина. Пісочинський ЗДО №2

Шановні батьки! Продовжуємо рубрику #Разом_у_вихідні #Творча_родина, яка знайомить вас із досвідом цікавих творчих занять. Різноманітні майстер-класи, що публікуються на офіційних джерелах відділу освіти, спрямовані на розвиток здібностей Вашої дитини та організації спільного родинного дозвілля у вихідні дні. Сьогодні ми пропонуємо до вашої уваги дидактичну гру, яку підготувала для вас вихователь Пісочинського ЗДО №2 Козловець Світлана Леонідівна. Дидактична гра стимулює у дітей розвиток пам’яті, концентрацію уваги, розвиток мови. Вона проста у виготовленні. В комплекті йдуть три кришки, обклеєні кольоровим папером (можна замінити непрозорими стаканчиками), а також картки з малюнками, які можна намалювати разом з дитиною. ВІДЕО

11:03 03.12.2021

ВИЗНАЧЕНО НАЙКРАЩИХ СЕРЕД ГРАВЦІВ ФУТБОЛУ

У межах Всеукраїнських спортивних змагань «Спорт протягом життя» 1 грудня 2021 року на базі Пісочинського ліцею відбулися змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м'яч» серед учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської громади у віковій категорії «U-13». Учасниками змагань стали учнівські команди Пісочинського ліцею «Джерело», Пісочинського ліцею, Коротичанського ліцею та Пісочинського ліцею «Мобіль». Вітаємо учнівські команди, які за результатами змагань з футболу та висновками суддівської колегії вибороли призові місця у віковій категорії U-13: - І місце - Пісочинський ліцей; - ІІ місце - Пісочинський ліцей «Мобіль»; - ІІІ місце - Коротичанський ліцей. У номінації «НАЙТЕХНІЧНИЙ ГРАВЕЦЬ» найкращим став Олександр Хлівний, учень Коротичанського ліцею. У номінації «НАЙКРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ» - Ілля Колодяжний, учень Пісочинського ліцею «Джерело», Олександр Хлівний, учень Коротичанського ліцею, Данііл Михайлов, учень Пісочинського ліцею «Мобіль», Тимофій Рябов, учень  Пісочинського ліцею. Головний суддя змагань з футболу Володимир Анатолійович Коченгін, учитель фізичної культури Пісочинського ліцею, відзначив переможців змагань медалями, кубками, тематичними статуетками та дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів від Пісочинської селищної ради. Вболіваємо за учнівську команду Пісочинського ліцею, яка буде виборювати перемогу Пісочинської громади серед учнівських команд на відбірковому етапі обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м'яч»  Всеукраїнської шкільної спартакіади «Спорт протягом життя». Дякуємо керівництву Пісочинського ліцею за допомогу в організації проведення І (місцевого) етапу змагань з футболу серед учнівських команд закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради, Володимиру Анатолійовичу Коченгіну, за якісне виконання суддівських повноважень, а також учителям фізичної культури закладів освіти за підготовку учнівських команд до змагань.

17:40 01.12.2021

Нове навчальне та спортивне обладнання для інклюзивної групи Пісочинського ЗДО №3 "Теремок"

Колектив Пісочинського ЗДО №3 "Теремок" висловлює слова  щирої вдячності Пісочинському селищному голові Олегу Чернобаю за постійну турботу й увагу до розвитку зростаючого покоління. 30 листопада матеріальна база освітнього закладу поповнилася новим навчальним та спортивним обладнанням для інклюзивної групи. 

14:36 30.11.2021

Хореографічний  колектив «Crazy dance world» – нові успіхи та перемоги

Вітаємо танцівників хореографічного  колективу  «Crazy dance world» Пісочинського палацу культури та мистецтв  та їх творчого керівника – Кулик Валерію  Олегівну зі здобуттям ІІІ місця на IV Всеукраїнському дитячому хореографічному конкурсі «МультіВаль» та ІІ місця на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Free Dance»! Бажаємо нашим талановитим дітям нових яскравих конкурсів і впевнених перемог !

15:56 29.11.2021

До закладів освіти Пісочинської селищної ради завезено чергову партію миючих засобів і господарчих товарів

Завезено чергову партію миючих засобів і господарчих товарів для закладів дошкільної та загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради. Дбаємо про дотримання санітарно-гігієнічних вимог, створюємо належні умови для виховання та навчання дітей громади!

13:10 29.11.2021

Нові творчі успіхи танцівників Березівського будинку культури

Вітаємо танцювальний колектив "Drive Dance " Березівського будинку культури з перемогою у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Stars Art Fest"! Дякуємо керівнику колективу – Сльоті Вероніці Олександрівні за гідну підготовку артистів до фестивалю! Пишаємося талановитими дітьми та бажаємо нових успіхів у творчості!

11:03 29.11.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень