A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

До уваги школярів і батьків

Увага! 13 грудня (понеділок) шкільний автобус Пісочинської громади, що здійснює рейси за маршрутом: смт Пісочин - смт Рай-Оленівка - смт Пісочин - с. Надточії - смт Пісочин, КУРСУВАТИМЕ ЗГІДНО З ІСНУЮЧИМ РОЗКЛАДОМ.

12:59 12.12.2021

#Разом_у_вихідні #Творча_родина. Пісочинський ЗДО №3 "Теремок"

Шановні батьки! Продовжуємо рубрику #Разом_у_вихідні #Творча_родина, яка знайомить вас із досвідом цікавих творчих занять. Різноманітні майстер-класи, що публікуються на офіційних джерелах відділу освіти, спрямовані на розвиток здібностей Вашої дитини та організації спільного родинного дозвілля у вихідні дні. Сьогодні ми пропонуємо до вашої уваги дидактичну гру "Посади квіти на клумбу", яку підготувала для вас вихователь Пісочинського ЗДО №3 «Теремок» Негреба Валентина Дмитрівна.  Дидактична гра сприятиме закріпленню у дітей назв геометричних фігур, формує вміння називати цифри та рахувати в межах 10, а також вправляє  в умінні викладати предмети в певній послідовності та розвиває логічне мислення. ВІДЕО

16:20 10.12.2021

Вітаємо вокальний колектив "Веселка" з творчим досягненням!

Вітаємо наших неповторних, харизматичних юних артистів вокального колективу "Веселка" Пісочинського палацу культури та мистецтв з новим творчим досягненням – призовим третім місцем на фестивалі "Star Holiday Fest"! Дякуємо керівнику колективу Карині Вакуленко за гідну підготовку наших дітей до конкурсу та виховання любові до української національної культури! Бажаємо артистам нових успіхів, насиченого творчого життя та втілення всіх планів і ідей!

17:09 09.12.2021

Нові успіхи танцівників хореографічний колектив «Crazy dance world»

Вітаємо хореографічний колектив «Crazy dance world» Пісочинського палацу та мистецтв з призовими місцями на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі танцювальних шоу «Motor Dance Fest»! Пишаємося талановитими дітьми нашої громади, бажаємо їм творчих успіхів і нових перемог!

16:51 09.12.2021

Увага! 10 грудня відбудуться зміни в русі шкільного автобуса!

Увага! 10 грудня (п`ятниця) з 11:30 у зв`язку з технічними причинами скасовуються рейси шкільного автобуса Пісочинської громади, що здійснює рейси за маршрутом: смт Пісочин - смт Рай-Оленівка - смт Пісочин - с. Надточії - смт Пісочин. Інформацію щодо поновлення рейсів буде опубліковано на офіційних джерелах відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

13:08 09.12.2021

ВИЗНАЧЕНО НАЙКРАЩИХ СЕРЕД ГРАВЦІВ ФУТБОЛУ

У межах Всеукраїнських спортивних змагань «Спорт протягом життя» 8 грудня 2021 року на базі Пісочинського ліцею відбулися змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м'яч» серед учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської громади у віковій категорії «U-11». Учасниками змагань стали учнівські команди Пісочинського ліцею «Джерело», Пісочинського ліцею, Коротичанського ліцею та Пісочинського ліцею «Мобіль». Вітаємо учнівські команди, які за результатами змагань з футболу та висновками суддівської колегії вибороли призові місця у віковій категорії U-11: І місце - Пісочинський ліцей «Мобіль»; ІІ місце - Коротичанський ліцей; ІІІ місце - Пісочинський ліцей. У номінації «НАЙТЕХНІЧНИЙ ГРАВЕЦЬ» - Євген Петрук, учень Коротичанського ліцею. У номінації «НАЙКРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ» - Тимур Зайцев, учень Пісочинського ліцею «Джерело», В'ячеслав Книшенко, учень Коротичанського ліцею, Данііл Михайлов, учень Пісочинського ліцею «Мобіль», Олег Фомін, учень  Пісочинського ліцею. Головний суддя змагань з футболу Володимир Анатолійович Коченгін, учитель фізичної культури Пісочинського ліцею, відзначив переможців змагань медалями, кубками, тематичними статуетками та дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів від Пісочинської селищної ради. Вболіваємо за учнівську команду Пісочинського ліцею «Мобіль», яка буде виборювати перемогу Пісочинської громади серед учнівських команд на відбірковому етапі обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м'яч»  Всеукраїнської шкільної спартакіади «Спорт протягом життя». Дякуємо керівництву Пісочинського ліцею за допомогу в організації проведення І (місцевого) етапу змагань з футболу серед учнівських команд закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради, Володимиру Анатолійовичу Коченгіну, за якісне виконання суддівських повноважень, а також учителям фізичної культури закладів освіти за підготовку учнівських команд до змагань.

17:24 08.12.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень