A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Відновлюємо освітній процес у школах громади

Дата: 28.03.2022 15:27
Кількість переглядів: 26

 

Під час війни, школа є осередном єднання дітей, батьків та вчителів. 

Сьогодні, 28 березня 2022 року, навчання для учнів 1-11 класів відновлено в дистанційній формі. До занять приступило 63% учнів громади та 93% вчителів.

На території громади Інтернет та мобільний зв'язок працює стабільно, тому маємо можливість забезпечити онлайн-навчання за допомогою таких інтернет-ресурсів: Google Classroom, ZOOM, Viber, тощо.

 Розуміємо, що ситуація непроста, у багатьох відсутні підручники, нестабільний зв'язок і т.д. Не переживайте, будемо намагатися організувати навчання враховуючи всі виклики воєнного часу.

Залучаємо до навчання тимчасово внутрішньо переміщених осіб. Для цього необхідно звернутися до керівника закладу у будь-який зручний спосіб.

Окрім навчання в школах громади, для дистанційного навчання здобувачі освіти та вчителі можуть використовувати національну електронну платформу «Всеукраїнська школа онлайн (https://lms.e-school.net.ua/about)», а також навчатися у приватних школах, які надали безкоштовний доступ (https://mon.gov.ua/ua/news/distancijni-shkoli-ta-navchalni-platformi-nadayut-bezkoshtovnij-dostup-dlya-zdobuvachiv-osviti) до навчання на своїх платформах. Крім того, створено Всеукраїнський онлайн розклад та відбувається трансляція відеоуроків для школярів 5-11 класів на телеканалах ПЛЮСПЛЮС, «Піксель» та «Суспільне», а також платформах онлайн-телебачення MEGOGO, Київстар ТБ, 1+1 video, sweet. tv та Volia tv.

Об'єднуємося навкого освітнього фронту, який такий же важливий і необхідний, як і військовослужбовців, які боронять нашу країну! Ми – Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень