A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НОВІ УСПІХИ ЮНИХ ТАНЦІВНИКІВ ГРОМАДИ

НАШІ - НАЙКРАЩІ!  Вітаємо танцівників клубу спортивного танцю "DriveDance” Березівського будинку культури з перемогою на Міжнародному фестивалі конкурсу мистецтв "World of talent". Пишаємося талановитими дітьми громади. Так тримати! Бажаємо нових творчих успіхів і реалізації всіх задумів!

10:17 10.12.2023

МОБІЛЬНИЙ КЛАС БЕЗПЕКИ  - В ДІЇ

У мобільному класі безпеки 30 листопада 2023 року на території Пісочинської селищної ради відбулися навчальні заняття з учнями молодших класів. Мобільний клас безпеки - це спеціально обладнаний транспортний засіб, у якому спеціально навчані фахівці інформують та навчають населення, особливо дітей, на деокупованих і прифронтових територіях. Ініціатива ЮНІСЕФ, Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліцією України спрямована на підвищення обізнаності населення щодо мінних та інших загроз сьогодення. Під час занять працівниками ДСНС та Нацполіції використовувалися інтерактивні інструменти та формати, щоб ознайомити дітей з правилами мінної, пожежної та побутової безпеки, правилами дорожнього руху, безпеки на льоду й на воді. Також з дітьми працював психолог. Дітлахи із захопленням займалися виготовленням антистресової іграшки. Щоб зробити уроки цікавішими для дітей та молоді розроблені сценарії уроків та інтерактивні матеріали, використовуючи підхід навчання через гру (матеріали для навчання безпекових тем доступні на spilnoteka.org).

16:47 04.12.2023

ПЕРЕМОГАМИ ЗАВЕРШИВСЯ ВЕЛОСИПЕДНИЙ СЕЗОН 2023 РОКУ

З 24 по 26 листопада 2023 року в Черкасах відбувся чемпіонат України в естафеті на короткому колі та командний чемпіонат у груповій гонці з велосипедного спорту (крос). У змаганнях взяли участь понад 180 спортсменів зі всієї України. Вихованці Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи також стали учасниками змагань у складі збірної Харківської області. У чемпіонаті України в естафеті на короткому колі переможцями та призерами стали: юніорки РОМАНЕНКО Марина, КОНОНЕНКО Карина, ДУБІНІНА Кіра (21.57); дівчата СТЕЦЮК Ярослава, КОТОВА Маргарита, ОСТАПЕНКО Катерина (24.10); молодші дівчата КОНОНЕНКО Вікторія, ПЕТРОВИЧ Поліна, СОБОЛЕНКО Дар’я (22.57). Вітаємо спортсменів та їх тренера Ігоря Гримайло із вдалим завершенням велосипедного сезону 2023!

16:44 04.12.2023

Відкрита першість міста Харкова з футболу

Закінчився Харківський турнір осіннього Кубку Акварени з дитячого футболу. Команда «Юніор-15» вихованців Пісочинської дитячо-юнацької спортивно школи посіла 3 місце. А команда «Юніор – 16» виборола перше місце. Вітаємо дитячі команди та їх тренера Сергія КУЗЬМЕНКА з перемогами та бажаємо подальших успіхів!

12:38 28.11.2023

НАШІ - НАЙКРАЩІ! 

Вітаємо вихованців секції самбо Комунального закладу "ФОК "МОБІЛЬ" і тренера молоді - Сокола Сергія Ігорьовича, з перемогою на Всеукраїнському турнірі з хортингу! Перше місце  посіли Іванов Давид, Іванов Єгор Медведєв Михайло. Срібним призерам змагань визнано Іванова Володимира. Третє місце виборов Харченко Артем. Наші спортсмени - неймовірні!  Пишаємося досягненнями спортсменів і бажаємо завжди втілювати свої мрії у життя! Бажаємо їм нових перемог і рекордів! Так тримати!

08:57 28.11.2023

Спортивна гра на честь Захисників України

25 листопада 2023 року в селищі Бабаї відбувся відкритий Кубок Харківського району з волейболу, присвячений першій річниці визволення Харківщини, на честь Захисників України. У турнірі взяли участь юнацькі команди селища Безлюдівки, міста Південного, селища Високий 1, Високий 2 та селища Пісочин, яка була представлена командою Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи (тренер-викладач Олександр ЧЕМЕРИЦЬКИЙ). У напруженій та цікавій боротьбі перше місце виборола команда Пісочинської ДЮСШ. Вітаємо переможців! Дякуємо Олександру ЧЕМЕРИЦЬКОМУ за якісну, професійну роботу щодо підготовки вихованців до змагань!

08:36 28.11.2023

Нові досягнення спортсменів Пісочинської громади

У місті Харкові відбувся Всеукраїнський турнір з хортингу. Вітаємо з впевненою перемогою у змаганнях вихованців секції з самбо КЗ "ФОК "МОБІЛЬ" (тренер - Поміляйко Геннадій Віталійович): Мотозюк Микиту, 11 років (40 кг); Каширіна Артема, 13 років (35 кг); Ковальова Микиту, 12 років (30 кг); Єрмоленка Івана, 14 років (65 кг), Юні чемпіони - наша гордість! Бажаємо нових досягнень і спортивних перемог у майбутньому!

16:41 27.11.2023

Пройшов ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

23 листопада 2023 року в Пісочинській громаді пройшов ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Саме сьогодні, коли наш народ самовіддано та героїчно відстоює власну свободу й волю, пророче Кобзареве слово є актуальним, як ніколи. Воно лунає до нас через століття й підтримує силу духу, вселяє віру в ПЕРЕМОГУ. Незважаючи на тяжкі воєнні часи, чимало учнів 5 – 11 класів взяли участь у написанні робіт. Конкурс присвячений вшануванню пам’яті й творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка. Основна мета – виявлення обдарованої молоді, виховання поваги до мови й традицій свого народу, підвищення рівня мовленнєвої культури. Роботи конкурсантів були цікавими й креативними. Учні передали сучасне бачення поезій Кобзаря. За рішенням членів журі на ІІІ етап конкурсу направляються роботи учнів: Борисової Марії (КЗ «Пісочинський ліцей», 5 клас учитель Сидоренко Л.О.) , Красної Діани (КЗ «Пісочинський ліцей», 6 клас, учитель Демченко Н.І.), Герасименко Світлани (КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль», 9 клас, учитель Горбачова І.І.).

11:00 27.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень