A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

МОБІЛЬНИЙ КЛАС БЕЗПЕКИ  - В ДІЇ

Дата: 04.12.2023 16:47
Кількість переглядів: 22

У мобільному класі безпеки 30 листопада 2023 року на території Пісочинської селищної ради відбулися навчальні заняття з учнями молодших класів.

Мобільний клас безпеки - це спеціально обладнаний транспортний засіб, у якому спеціально навчані фахівці інформують та навчають населення, особливо дітей, на деокупованих і прифронтових територіях.

Ініціатива ЮНІСЕФ, Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліцією України спрямована на підвищення обізнаності населення щодо мінних та інших загроз сьогодення.

Під час занять працівниками ДСНС та Нацполіції використовувалися інтерактивні інструменти та формати, щоб ознайомити дітей з правилами мінної, пожежної та побутової безпеки, правилами дорожнього руху, безпеки на льоду й на воді.

Також з дітьми працював психолог. Дітлахи із захопленням займалися виготовленням антистресової іграшки.

Щоб зробити уроки цікавішими для дітей та молоді розроблені сценарії уроків та інтерактивні матеріали, використовуючи підхід навчання через гру (матеріали для навчання безпекових тем доступні на spilnoteka.org).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень