A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Прогресивна, вмотивована та активна молодь – майбутнє  громади! 

Завдяки ефективній співпраці з ЮНІСЕФ у нашій громаді було створено перший на Харківщині ПРОСТІР ДЛЯ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ МОЛОДІ – Молодіжний центр «1664». 22 листопада 2023 року Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із начальником ХОВА Олегом Синєгубовим, заступником Виконавчої директорки ЮНІСЕФ Тедом Чайбаном і головою представництва ЮНІСЕФ в Україні Муніром Мамедзаде, які перебували з робочим візитом у Харкові, взяли участь у відкритті Молодіжного центру «1664». «1664» – сучасний майданчик, який об’єднає молодих людей у затишному місці для розвитку, спілкування та втілення в життя нових креативних ідей. Місце, де кожен відчує себе частиною чогось більшого! Вдячні ЮНІСЕФ і Харківській обласній військовій адміністрації, зокрема Олегу Синєгубову, за підтримку та реалізацію важливих для громади соціальних проєктів. Навіть у такі непрості часи ми маємо підтримувати молодь, яка залишил ася в громаді!

14:46 24.11.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ХАЛІНОЇ Т.І., ДИРЕКТОРА КУ "ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР"

Вітаємо з днем народження Халіну Тетяну Іванівну, директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Пісочинської селищної ради Харківської області»! Шановна Тетяно Іванівно, прийміть наші щирі побажання здійснення всіх заповітних мрій і сподівань! Нехай у Вашому житті завжди панують мир і любов, благополуччя та гармонія! Бажаємо нових досягнень у професійній сфері, тепла й затишку у сімейному колі, підтримки колег і розуміння близьких! Нехай робота завжди дарує Вам задоволення й достаток, натхнення та наснага будуть невичерпними, злагоджена праця колективу сприятиме процвітанню Пісочинської громади! З днем народження!

08:52 22.11.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СИРОТЕНКО А.М., ДИРЕКТОРА КЗ "КОРОТИЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ"

Вітаємо з днем народження Сиротенко Антоніну Миколаївну, директора Комунального закладу «Коротичанський ліцей»! Шановна Антоніно Миколаївно, прийміть найщиріші привітання з нагоди для Вашого народження! Дякуємо за самовіддану працю, золоте серце та невтомні руки, за щиру турботу про дітей і небайдужість! Зичимо Вам Перемоги та миру, родинного благополуччя й щедрої долі, невичерпної життєвої наснаги та натхнення на нові професійні звершення! Нехай у сімейному колі панують любов і злагода, достаток і гармонія! Хай Господь благословляє всі Ваші починання! З днем народження!

08:45 22.11.2023

21 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

"Заряджені гідністю та жагою свободи!" Із цим гаслом Музей Майдану пропонує відзначати 10-ту річницю Революції Гідності. До Дня Гідності та Свободи науковці Національного музею Революції Гідності підготували інформаційно-методичні матеріали. Вони стануть у пригоді освітянам, бібліотекам, органам місцевого самоврядування й усім, хто цікавиться темою Революції Гідності. У них розповідаємо про тяглість боротьби за Свободу, історичний контекст, передумови, причини, хронологію та символи революцій. Хочете дізнатися більше про українські Майдани? Завантажуйте матеріали тут: https://www.maidanmuseum.org/uk/node/2654 Закликаємо користуватися перевіреними джерелами щодо подій Революції. Традиційно пропонуємо долучитися до флешмобу #Бути_Гідним, пов’язавши євромайданівську стрічку з прапорами України та ЄС, та поділитися фотографіями, спогадами й роздумами про Євромайдан під цим тегом у соцмережах. Зберігаймо історію разом!  

08:32 20.11.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КОРОБКА В.І., ВОДІЯ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ

Вітаємо з Днем народження Коробка Василя Івановича, водія автотранспортних засобів відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Зичимо Вам, шановний Василю Івановичу, мирного неба та родинного благополуччя! Нехай у сімейній оселі пануватимуть любов, злагода та достаток! Дякуємо за Ваше золоте серце, самовіддану працю та відповідальність, турботу про добробут громади й небайдужість! Бажаємо міцного здоров'я, невичерпної енергії, успіху у всіх справах, вірних людей у оточенні, прихильності щедрої долі! Бережи Вас Господь! З днем народження!

08:30 18.11.2023

Проведений профорієнтаційний захід

15 листопада в укритті Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області» пройшов профорієнтаційний захід. На зустріч з учнями 10-11-х класів завітали представники Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут». Було представлено різні факультети: літакобудування, авіаційних двигунів, систем управління літальних апаратів, ракетно-космічної техніки, радіоелектроніки, програмної інженерії та бізнесу, гуманітарно-правовий. Кожен факультет цікаво презентував себе. Учні мали можливість поспілкуватися із завідувачами факультетів, викладачами, отримали багато інформації щодо вступу до університету. Зустріч була цікавою і плідною!

14:55 16.11.2023

Школярі дізналися важливі знання в Мобільному класі безпеки

Інспектори Харківського районного управління спільно з Національною поліцією завітали до одного з освітніх закладів Пісочинської громади. В умовах воєнного стану важливо мати наочне уявлення того, до чого можуть привести необережні дії. Саме тому мобільні класи оснащені необхідним обладнанням та доступними для розуміння матеріалами для цікавого навчання школярів. Дітлахи дізналися більше про правила дорожнього руху, про вибухонебезпечні предмети та правила пожежної безпеки. Одягання дітьми форми рятувальників та поліцейських не лише зробило захід більш цікавим для них, але й допомогло усвідомити важливість цих професій та їхню роль у збереженні безпеки в суспільстві. Щасливі обличчя дітей – найкращий подарунок для надзвичайників, коли розумієш, що сили та старання були потрачені не даремно. Такі заходи допомагають створити свідоме та відповідальне покоління, яке знає, як діяти в небезпечних ситуаціях та вміє приймати рішення на благо себе та інших. /За матеріалами Харківське районне управління ГУ ДСНС України у Харківській області/

14:44 16.11.2023

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – ДК 021:2015  – 15840000-8: Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби

14:53 13.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень