A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НОВИНИ та АНОНСИ

Спортивні новини. Футбол.

Вітаємо футболістів команди «Юніор» (КЗ «Пісочинська ДЮСШ») та її тренера, Кузьменка С.С. з новими перемогами! - 16 лютого. Кубок Пісочинської громади (Спортивна база КЗ «Пісочинський ліцей»): Юніор8 9:2 Люботин; Юніор7 9:0 Енергетик. - 17 лютого. Чергові ігри на Кубок Пісочинської громади (Спортивна база КЗ «Пісочинський ліцей»): Юніор7 13:2 Фуерте; Юніор8 10:5 Золочів2. - 17 лютого. Чемпіонат м. Харкова з міні – футболу. Спортивна зала  Динамо. Юніор8 8:5 Газовик. Пишаємось досягненнями талановитих спортсменів та бажаємо успіху!

14:46 17.02.2019

Майстер клас краси у КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль"".

14 лютого в рамках співпраці з профорієнтації у КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»» відбувся неординарний   майстер клас для школярок 5-х класів. Представники професійно-технічного училища №12 міста Харкова демонстрували дівчаткам секрети макіяжу та зачісок. Цікаво, весело, пізнавально!

14:44 17.02.2019

Тематичний захід до Дня закоханих у КЗ "Пісочинський ліцей".

14 лютого в комунальному закладі "Пісочинський ліцей», за ініціативи шкільного самоврядування, пройшов тематичний захід до Дня закоханих. У конкурсі брали участь пари 10-11-х класів. Ведучі Кікавський Сергій та Борисова Діана  продумали дуже різноманітну програму: складання віршів, запрошення на побачення, танці та багато іншого. Глядачі підтримували всіх учасників бурхливими оплесками, адже щоб брати участь у такому конкурсі, треба мати неабияку сміливість. На сцені панували романтика, ніжність, посмішки та весняний настрій. Пари 10 А класу Шамаріна Марія та Гриненко Андрій, 10 Б класу Коляда Євгенія та Гордієнко Андрій, 11 Б Журкіна Діана та Копотун Владислав, 11 В Місюра Кристина та Різник Дмитро  в кінці свята  отримали диплом за активну участь у конкурсній програмі до Дня закоханих. А пара 11 А класу Мірошникова Карина та Дядюшко Данило, отримала титул «Містер і Міс Ліцей -2019». Вітаємо переможців та всіх учасників!

22:17 16.02.2019

Змагання з великого тенісу в КЗ "ФОК "Мобіль"".

16 лютого на базі КЗ «ФОК «Мобіль» відбулись змагання з великого тенісу, присвячені першій річниці ФОКу.  В змаганнях взяли участь юні вихованці закладу – талановиті спортсмени громади. За підсумками проведених матчів були визначені переможці: Вікова категорія "діти до 9 років": - 1 місце: Ярощук Лера; - 2 місце: Пархоменко Ангеліна; - 3 місце: Гавшина Аліна. Вікова категорія "діти до 14 років": -1 місце: Святенко Максим; - 2 місце: Панчук Олена; - 3 місце: Поливяна Кароліна. У конкурсі дитячих малюнків на тему "Теніс" перше місце посів Стець Кирило, на 2-му місці - Коган Вероніка. Переможців було нагороджено медалями. Всі учасники змагань отримали солодкі подарунки і дипломи від Пісочинської селищної ради та сувенірні брелоки від адміністрації ФОКу.  Дякуємо Зубенко Н. Ю. – тренеру та головному судді змагань, персоналу КЗ «ФОК «Мобіль»» за проведення заходу на високому спортивному рівні!

22:10 16.02.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень