A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Правильне харчування школярів у КЗ "Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

Одним з найважливіших факторів, що безпосередньо впливають на формування організму дітей та підлітків, є харчування. Його правильна організація забезпечує організм школярів усіма ресурсами не тільки для розвитку, а й для значних навантажень у школі. В комунальному закладі «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» при складанні раціону для дітей враховується баланс важливих поживних речовин та вітамінів. Харчування в школі оптимально та адекватно енерговитратам дітей. Продукти, які вживають школярі натуральні й корисні, а сервіровка в їдальні сприяє гарному апетиту у підростаючого покоління нашої громади.

12:04 01.02.2019

Організація харчування школярів в комунальному закладі «Пісочинський ліцей».

Сучасні шкільні програми надзвичайно насичені, вони вимагають від школярів значних зусиль і великої витрати часу. Величезна кількість інформації, колосальні навантаження, пов'язані з соціальною адаптацією - зберегти здоров'я школяра та допомогти йому впоратись з перенавантаженням покликане правильне, збалансоване харчування. Таке харчування - запорука не тільки дитячого здоров'я, а й успішності та повноцінного розвитку. Саме таким принципам слідує  персонал комунального закладу «Пісочинський ліцей» при організації шкільного харчування. Смачно, збалансовано, гарно, корисно!

21:29 31.01.2019

Організація збалансованого дитячого харчування в Пісочинському закладі дошкільної освіти (дитячий садок) №1.

Збалансований раціон, в якому включено незамінні поживні речовини, вітаміни та мінерали, відповідність енергетичної цінності їжі витратам калорій у дитини, належна сервіровка столу, привабливий вигляд страв, які подаються дітям, позитивна, домашня атмосфера, яка панує в закладі - все це сприяє гарному засвоєнню їжі маленкими вихованцями садочку!

11:05 31.01.2019

Надзвичайно цікаві заняття гуртка дитячої творчості «Світлячки» комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв».

Душевні стосунки керівника гуртка, Оксани Анатоліївни Горбань зі своїми вихованцями, її досвід та талант сприяють гармонійному розвитку творчих здібностей юних митців. На заняттях гуртка завжди панує чудова, позитивна, радісна атмосфера!

10:40 31.01.2019

Принципи здорового харчування в Пісочинському закладі дошкільної освіти (дитячий садок) №2.

Харчування в дитячому садку надзвичайно важливо для підростаючого покоління, адже за цілий день дитина отримує такі необхідні йому поживні речовини. Враховуючи всі принципи організації харчування дошкільнят - корисність, раціональність, збалансованість, різноманітність, безпеку, вітамінізірованность, персонал закладу забезпечує всі умови для повноцінного розвитку своїх вихованців.

09:58 31.01.2019

Веселі святки хореографічного колективу "Альянс" комунального закладу "Пісочинський палац культури та мистецтв".

Творчий керівник колективу, Анастасія Гуцал,  з властивою їй мудрістю розвиває в своїх вихованцях танцювальний талант, любов до національної культури та повагу до народних традицій. Дуже приємно, що в таких тематичних заходах беруть участь не тільки юні прекрасні танцівники, а й їхні батьки!

08:00 31.01.2019

Дитяче харчування у Пісочинському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №3 "Теремок".

Смачно, поживно, корисно для здоров'я підростаючого покоління!  Саме такі критерії є найважливішими для персоналу Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 "Теремок" при організації харчування вихованців.

15:38 30.01.2019

Художньо - продуктивна діяльність у Пісочинському закладі дошкільної освіти (дитячий садок) №2.

29 січня в закладі відбулись творчі заняття з художньо - продуктивної діяльності. Маленькі вихованці виготовляли  листівки "Моя улюблена тваринка". Подібні заняття завжди сприятливо впливають на розвиток  у дітей стійкого інтересу до образотворчої діяльності та колірне сприйняття юних митців. Крім того, формується  вміння самостійно вибирати колірну гамму фарб, удосконалюється дрібна моторику пальців рук і кистей. Діти отримують позитивний відгук на результати своєї творчості!

12:12 30.01.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень