A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Літній відпочинок юного покоління громади. "Веселка", Пісочинський ліцей «Мобіль».

Дата: 03.06.2019 22:59
Кількість переглядів: 14

     27 травня відбулося урочисте відкриття зміни в дитячому закладі відпочинку-таборі  з денним перебуванням "Веселка" на базі Пісочинського ліцею «Мобіль».

     У закладі створено всі умови для повноцінного , якісного та безпечного відпочинку дітей. Насичена та різноманітна програма кожного дня дарує можливість учням гармонічно розвивати фізичні,  інтелектуальні та творчі здібності  дитини, забезпечує її самореалізацію в колективі. Особлива увага у таборі приділяється вихованню почуття любові до рідного краю та поваги до культурної спадщини українського народу; попередженню дитячого травматизму; формуванню навичок культури спілкування та самообслуговування. Кожен день у закладі має свою тематику та гасло. День Веселки - «І знову разом в дружнім колі», День сюрпризів - «Подаруй гарний настрій друзям»,  День подорожі - «Ми подорожуємо по рейках», День миру-  «Ми за мир у всьому світі», День щасливої  дитини - «Дитинство – веселкова країна», День Здоров’я - «Хто здоровий – той сміється, все йому в житті вдається!»

     Концерти та вистави, майстер-класи, вікторини, ігрові програми, екскурсії, спортивні ігри та естафети, конкурси та багато іншого – чудовий відпочинок для підростаючого покоління, цікавий, оздоровчий та пізнавальний!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень