A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Семінар учителів-філологів

Дата: 28.10.2019 15:39
Кількість переглядів: 27

28.10.2019 на базі КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» відбувся семінар учителів-філологів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради з теми «Компетентнісно орієнтований підхід до викладання предметів філологічного циклу як шлях підвищення якості та результативності сучасного уроку».

Учитель української мови та літератури КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» Гузовська О.Ю. доповіла про новий підхід до уроку в контексті компетентнісної освіти.к

Присутні були ознайомлені з досвідом роботи Пахущої Л.Ю., учителя КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль», щодо розвитку творчих здібностей учнів засобами рідної мови та української літератури.

Питання «Формування громадянської та соціальної компетентностей під час вивчення зарубіжної літератури» було розглянуто під керівництвом учителя зарубіжної літератури КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» Мартинюк Л.В.

Кушнір І.М., кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри мовної підготовки Навчально-наукового інституту міжнародної освіти ХНУ імені В.Н. Каразіна, докторантка Херсонського державного університету, провела тренінг на тему «Стандартизований текст з української мови та літератури».


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень