A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Запрошуємо на свято театрального мистецтва - V міжнародний фестиваль аматорських театрів ім. В. К. Гужви "В кулісах душі-2021"!

Дата: 16.09.2021 11:34
Кількість переглядів: 9

Дорогі маленькі та дорослі мешканці громади! З великим задоволенням повідомляємо вам, що вже зовсім скоро у нашій громаді відбуватиметься справжнє свято театрального мистецтва!

З 23 по 26 вересня в Пісочинському палаці культури та мистецтв буде проведений V ювілейний міжнародний фестиваль аматорських театрів ім. В. К. Гужви "В кулісах душі-2021". Пісочин знову прийматиме гостей з різних куточків України - акторів і режисерів, критиків і глядачів, художників і композиторів! Девіз фестивалю цього року - "Осінь. Театр. Ми".

24 вересня о 10:00 запрошуємо глядачів на виставу для дітей від 7 років «Подорож Блакитної стріли» за мотивами однойменної повісті Джанні Родарі зразкової театральної студії «Маленький принц» з Рівного. Це історія про іграшковий потяг «Блакитна стріла» та його пасажирів іграшок, які вирушають на пошуки хлопчика Франческо. Не зважаючи на холод та різні випробовування на їхньому шляху, іграшки прямують до Франческо, щоб і його мрія здійснилася у чарівну передноворічну ніч.

24 вересня об 11 годині запрошуємо на виставу для дітей від 5 років “Як рятували країну Мережину 2.0» від театральної студії “Чародійчики” місто Київ. Одного разу на різнобарвну країну Мережину нападає чорний Павук, який зачакловує веселих мережинців і позбавляє їх рідної мови. Кілька жителів лишилися не завороженими і звернулися за допомогою до хлопчика з нашої реальності Євгена. Він допомагає мережинцям позбутися Павука та його родичів та стає героєм.

Вхід на всі вистави безкоштовний. Запис за телефоном: +38 (097) 02 02 192 (з 12:00 до 19:00).

Вистави проходитимуть з обов`язковим дотриманням карантинних вимог!

Запрошуємо вас насолодитися світом мистецтва, приєднатися до великої театральної родини та отримувати естетичне задоволення від ігри талановитих акторів! Чекаємо на вас!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень