A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Відкритий чемпіонат Харківського району з військово-спортивних багатоборств, розділ «бойове двоборство»

Дата: 30.10.2019 11:29
Кількість переглядів: 14

Протягом 25-27 жовтня  в нашій громаді, на базі КЗ «Пісочинський ліцей» та КЗ «ФОК «Мобіль»,  відбувся Відкритий чемпіонат Харківського району з військово-спортивних багатоборств, розділ «бойове двоборство». Спортивний захід проходив за підтримкою Харківської держаної адміністрації, комунальної установи «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» та Пісочинської селищної ради. В чемпіонаті прийняли участь понад 150 учасників у складі 16 команд: с. Хролі, с. Руські Тишки, с. Циркуни, смт. Буди, с. Карачівка, смт. Безлюдівка, смт. Хорошево, смт. Покотилівка, смт. Рогань, смт. Васіщево, смт. Пісочин, смт. Високий, смт Буди, м. Мерефа  та гості змагань з м. Чугуїв, м. Харкова та Дергачі.

В перший день спортсмени змагались в стрільбі з пневматичної зброї в тирі Пісочинського колегіуму, а в наступні дні - у всестильовому бою. Командні кубки розподілились наступним чином: І місце - команда ДЮСШ7 (м. Харків), друге команда посіла команда «Рись» (м. Чугуїв) , третє місце у Циркунівської  ОТГ.

Також були проведені змагання серед дітей від 6 до 10 років. 60 юних спортсменів з 14 команд виборювали кубки та медалі, демонструя надзвичайну волю до перемоги.

По закінченню змагань всі спортсмени отримали солодощі та пам’ятні плакати від Пісочинської селищної ради, переможці отримали відповідні медалі та дипломи, а чемпіони Харківського району отримали кубки за 1 місця та з різних номінацій.

Гідно представили Пісочинську громаду наші юні спортсмени:

- Тересін Ігор – 1 місце;

- Тересін Ігнатій - 2 місце;

- Ус Кира – дві срібні медалі;

- Зозуля Аріна – 2 місце;

- Майданник Олег – 2 місце;

- Шепілов Максим – 3 місце.

Вітаємо учасників Чемпіонату та бажаємо нових перемог, звершень і спортивних досягнень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень