A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Семінар учителів природничо-суспільних предметів

Дата: 25.10.2019 10:36
Кількість переглядів: 18

24 жовтня 2019 року на базі КЗ «Пісочинський ліцей» відбувся методично-практичний  семінар учителів історії, правознавства, філософії, економіки, географії закладів загальної середньої освіти Пісочинської ОТГ ради з теми «Робота з історичними документами, першоджерелами, статистичними та картографічними матеріалами під час уроку».

Учитель історії Березівської ЗОШ Олена Планіда-Товстоган познайомила учасників семінару з теоретичним аспектом даної теми та презентувала власний досвід роботи з організації роботи з першоджерелами. Учителі методичного об’єднання внесли пропозиції щодо організації роботи з історичними документами, підкреслили важливість даного виду роботи, особливо при підготовці до ЗНО, предметних олімпіад, контрольних МАН. Дискусія досвідчених учителів мала конструктивний характер.

Вікторія Чернишова, учитель історії КЗ «Пісочинський ліцей», у своєму виступі  щодо роботи з історичними джерелами як засобу формування критичного мислення зосередила увагу присутніх на  алгоритмі роботи з документами в різних вікових групах.

Змістовними й цікавими були наробки молодого педагога КЗ «Пісочинський ліцей» Аліни Чернявської, яка поділилася досвідом роботи щодо  ефективного застосування діаграм, схем, таблиць у навчальному процесі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень