A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Засідання школи педагогічної майстерності вчителів початкових класів

Дата: 30.10.2019 08:30
Кількість переглядів: 12

29 жовтня 2019 року на базі Комунального закладу «Пісочинський ліцей» під керівництвом Ірини Руднєвої (учитель КЗ «Березівська ЗОШ»)  відбулося засідання школи педагогічної майстерності вчителів початкових класів з теми «Сучасні педагогічні технології – засіб формування творчої активності молодших школярів».

Керівник методичного об’єднання вчителів початкової школи Пісочинської ОТГ Юлія Алешко акцентувала увагу присутніх на  особливостях організації освітнього процесу відповідно до Концепції Нової української школи, в якій головним принципом є дитиноцентризм, розвиток  талановитості кожної дитини. З огляду на це і було побудовано заняття школи педагогічної майстерності.

Учителі детально розглянули питання щодо сучасних педагогічних технологій та методів навчання з метою формування творчої активності учнів, дослідницької діяльності учнів.

Учасники засідання поділилися досвідом щодо впровадження мнемотехніки в освітній процес, розглянули вправи щодо застосування мнемотехнічних прийомів на уроках математики, навчання грамоти, української мови та читання.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень