A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НАВЧАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ КОМАНДИ ДЮП

Дата: 08.08.2023 22:46
Кількість переглядів: 12

8 серпня 2023 року на території Пісочинської селищної ради фахівцями Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області спільно із працівниками місцевої пожежної команди були проведені навчальні заняття із членами Дружини юних пожежних «Вогняні вершники» Пісочинського ліцею «Мобіль».

Протягом навчальних занять з дітьми були опрацьовані питання про небезпечну поведінку під час виникнення надзвичайних ситуацій: правила мінної безпеки; як діяти, якщо бачиш вибухонебезпечний предмет; правила поведінки з вогнем; як діяти, якщо пожежа сталася; що треба робити, якщо бачиш займання чи дим; правила поведінки на воді; про попереджувальні знаки.

Фахівці Пісочинської пожежної команди відпрацювали із дітьми практичні навички розгортання магістральних та робочих рукавів зі стволом що з’єднанні з пожежним автомобілем та знаходяться під тиском.

Також юними пожежними проведена інформаційно-роз’яснювальна робота серед дітей Пісочинської громади з різних видів небезпек та для кращого запам’ятовування надані їм друковані матеріали (буклети).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень