A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Про заходи Олімпійського руху 

Дата: 22.05.2023 22:29
Кількість переглядів: 47

«Україна у колі друзів. Рухаємось до ПЕРЕМОГИ заради МИРУ!» - під таким гаслом проходять цьогорічні спортивні заходи до Міжнародного олімпійського дня. За підтримки Пісочинського селищного голови Олега ЧЕРНОБАЯ з 15 травня по 21 травня 2023 року педагоги закладів освіти Пісочинської селищної ради активно долучилися до організації та проведення заходів Олімпійського спрямування серед школярів та вихованців. У закладах освіти були проведені тематичні Олімпійські уроки. Діти під час уроків були ознайомлені з різними олімпійськими видами спорту, також було проведено онлайн олімпійські зустрічі, під час яких діти мали можливість задати питання майстру спорту міжнародного класу України Мірошнику Д.Ю., проведено спілкування про олімпійські цінності, подолання стресових ситуацій, шляхи досягнення олімпійських висот тощо. 

 

В межах Олімпійських тижнів проведені інші заходи: турніри з шахів та тенісу настільного; волейболу серед юнаків та баскетболу, в яких були залучені батьки; спортивні естафети «Веселі старти»; футбольні турніри; флорбол; велопробіг на підтримку Олімпійського руху; флеш-моби «Руханка»; вікторина «Що ти знаєш про Олімпійський рух»; урок-мандрівка «Олімпіада крокує по світу»; інтерактивна гра «Призери років незалежності України».

 

Наприкінці спортивних заходів кожен учасник, майбутній олімпієць, отримав диплом учасника спортивного олімпійського заходу а призери змагань нагороджені медалями, кубками та дипломами різних ступенів.

 

Дякуємо педагогам закладів освіти за їх професіоналізм в організації та проведенні спортивних змагань, турнірів та товариських зустрічей олімпійського спрямування: тренерам-викладачам Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи Ігорю ТЕСЛЕНКУ та Юрію СЕМЕРІЙ (шахи); Рафаелю РАФІКОВУ (теніс настільний); Олександру ЧЕМЕРИЦЬКОМУ (волейбол); Юрію ЗАЙЧЕНКУ (баскетбол); учителям фізичної культури закладів загальної середньої освіти Вікторії ХІРНІЙ, Володимиру КОЧЕНГІНУ,  Валентині КРАВЧЕНКО, Андрію ГАЛЕНКУ, Євгенію ЄМЦУ, Тетяні СЛІПЧЕНКО, Олені МЕДЯНИК. 

 

Головним завданням Олімпійського руху є пропаганда в усьому світі із залученням у спортивний рух усіх бажаючих. Він закликає людей до здорового способу життя, занять фізичною культурою та спортом і наша робота триває надалі, попереду – товариські зустрічі з футболу серед юнаків та дорослих, турніри з волейболу серед дівчат, заходи з дітьми дошкільного віку інше.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень