A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Феєричний успіх танцівників нашої громади - колективу «DriveDance» (смт. Березівка!)

Дата: 22.12.2019 18:33
Кількість переглядів: 24

21 грудня колектив «DriveDance» взяв участь в Європейському міжнародному фестивалі-конкурсі «European Show Dance Festival», який проходив у м. Харкові, в Палаці студентів ім. Ярослава Мудрого.

Колектив «DriveDance» представив на суд журі 3 танцювальних номери в різних вікових категоріях в номінації «Street dance show».

Молодша вікова група танцюристів стали переможцями фестивалю! Артисти відзначені нагородою «Performance» і поїздкою в Болгарію, 2 кубками, а також індивідуальними статуетками та дипломами.

Середня вікова група - срібні призери змагання! Діти нагороджені Кубком, статуетками, сертифікатами та солодкими призами.

Змішана вікова група - також переможці фестивалю! Відзначені Кубком, індивідуальними статуетками, дипломами та сертифікатами!

Вітаємо улюблених танцівників з перемогою! Дякуємо хореографу колективу Ользі Сімоновій за високоякісну підготовку артистів до участі в фестивалі. Від щирого серця бажаємо постійного натхнення, нових успіхів і звершень у творчості, здійснення всіх мрій!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень