A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Молодь громади — наше майбутнє, яке ми підтримуємо та розвиваємо сьогодні

Дата: 23.07.2024 14:04
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

19 липня 2024 року до нашої громади завітали т.в.о. Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний, директор департаменту масового спорту та здоров'я нації Мінмолодьспорту Сергій Тимофєєв, директор Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Андрій Ребрин, заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська та начальник Управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Костянтин Ананченко.

Під час візиту команда Міністерства оглянула сучасні умови та інфраструктуру Пісочинського молодіжного центру «1664», відкритого за підтримки ХОВА та UNICEF.

Центр став важливим осередком розвитку та можливостей для молоді громади. За 8 місяців з дня відкриття у Центрі зареєстровано 1147 бенефіціарів віком від 10 до 25 років. Щотижня центр відвідують від 120 до 150 осіб, не враховуючи масових заходів.

Дякуємо Матвію Вікторовичу та його команді за увагу до нашої громади. Продовжуємо працювати для забезпечення гідних умов розвитку та самореалізації молоді громади, особливо під час війни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень