A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо учасників Всеукраїнського заходу!

Дата: 06.06.2024 16:02
Кількість переглядів: 34

Триває захід з фізичної культури і спорту всеукраїнського рівня «Швидше, вище, сильніше – разом», який розпочався 3 червня 2024 року на території Державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек». (м. Київ, Пуща Водиця).

За ініціативи відділення Національного Олімпійського комітету в Харківській області у Всеукраїнському пізнавально-спортивно-культурному заході беруть участь вихованці Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи (учні Пісочинського ліцею та Пісочинського ліцею «Мобіль») у складі восьми учасників: Зорін Олександр, Гаркуша Ілля, Шинкарський Ярослав, Міненков Максим, Певна Єва, Радченко Анастасія, Фоменко Марія, Топчій Віталіна під керівництвом тренера-викладача Зайченка Юрія Дмитровича и педагога Худякової Поліни Михайлівни.

Основна мета Заходу – виховання дітей та підлітків на гуманістичних цінностях олімпійського руху – дружбі, взаємоповазі, солідарності, благородстві, прагненні досконалості, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення до активних занять фізичною культурою та спортом, сприяння розвитку особистості на основі духовно-моральних цінностей Українського народу, виховання почуття патріотизму.

За Програмою Заходу: проведення спортивної вікторини; конкурсу малюнків; змагань з баскетболу 3х3; конкурс на краще представлення команди; квест «Козацька рада»; подолання смуги перешкод. Також учасники відвідають концерт «Перець FM» і показ відео про результати виступів національної збірної команди України в IV зимових юнацьких Олімпійських іграх «Канвондо – 2024» та Ігор ХХХІІІ Олімпіади.

Наприкінці відбудеться нагородження переможців та призерів, церемонія закриття Заходу.

А ми чекаємо гарних новин….


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень