A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Долучайте школярів до освітнього застосунку «Вивчаю — не чекаю» та вигравайте призи 

Дата: 29.05.2024 09:00
Кількість переглядів: 25

Освітнім застосунком «Вивчаю — не чекаю» користуються вже понад 115 тисяч школярів. За допомогою нього діти можуть закріплювати вивчений матеріал, переглядати пізнавальні освітні відеоуроки та грати в інтерактивні ігри, побудовані за методикою мікронавчання.

📲 Весь контент застосунку відповідає українській навчальній програмі і розроблений українськими вчителями та методистами. А ще застосунок не потребує під’єднання до інтернету, тому ним можна користуватися під час блекаутів.

Завдяки новій функції «ігролокація»📍 (placement feature) у кабінеті вчителя — викладачі і викладачки можуть призначити певним учням або всьому класу спеціальні завдання з математики та читання.

🎁 А до 10 червня серед учителів будуть розіграні 10 квитків на фестиваль «Вчителі майбутнього» у Львові. Щоб узяти участь у розіграші, ознайомтеся з умовами за покликанням: bit.ly/4axuFvS

Також всі учасники розіграшу отримають методичний посібник із готовими уроками з математики та читання, який містить робочі аркуші для учнів.

Якщо у вас виникнуть додаткові питання, — звертайтеся на цю електронну пошту: cwtlua.promo@warchild.net

/МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень