A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ТРЕК. ЧЕРГОВІ ВАГОМІ ЗДОБУТКИ НАШИХ СПОРТСМЕНОК

Дата: 02.05.2024 16:27
Кількість переглядів: 33

З 24 по 26 квітня 2024 року у Львові відбулася серія національних змагань з велоспорту на треку. На знаменитому місцевому треку з дерев’яним покриттям були визначені кращі з кращих у чемпіонатах України в скретчі, груповій гонці, гонки з вибуттям та гонки переслідування медісон серед юніорів, юніорок, а також у двох вікових груп серед юнаків та дівчат.

Загалом за нагороди змагалися 165 учасників з 10 регіонів країни.

До Харківської обласної збірної цього разу увійшли 13 спортсменів та спортсменок, які вже традиційно представляли Харківський Фаховий коледж спорту, КСДЮШОР «Динамо», Пісочинську ДЮСШ та велоклуб «Майстер сервіс».

Головну роль в нашій команді на цих змаганнях виконали дівчата, які у двох вікових категоріях спільними зусиллями здобули 4 золоті, 2 срібні та 5 бронзових нагород. Причому всі чотири, максимальні перемоги на свій рахунок записала Вікторія Кононенко, вихованка Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи.

Переможцями, призерами, а також ті хто потрапив до ТОП-10, в Харківській обласній збірній стали також і інші вихованці Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи.

За результатами змагань:

1. ЧУ. ГОНКА З ВИБУТТЯМ: 5 місце - Карина Кононенко; 6 місце - Ярослава Стецюк (серед дівчат); 1 місце - Вікторія Кононенко (серед молодших дівчат).

2. ЧУ. ГОНКА ПЕРЕСЛІДУВАННЯ МЕДІСОН: 4 місце - Карина

Кононенко; 8 місце - Ярослава Стецюк (серед дівчат); 1 місце - Вікторія Кононенко (серед молодших дівчат).

3. ЧУ. СКРЕТЧ: 5 місце - Ярослава Стецюк (серед дівчат); 1 місце - Вікторія Кононенко (серед молодших дівчат).

4. ЧУ. ГРУПОВА ГОНКА НА ОЧКИ: 5 місце - Ярослава Стецюк (серед дівчат); 1 місце - Вікторія Кононенко (серед молодших дівчат).

Пишаємося нашими вихованцями та бажаємо нових звершень та переможних стартів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень