A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Підписано Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю

Дата: 08.04.2024 13:02
Кількість переглядів: 39

5 квітня 2024 року на території Пісочинської селищної ради відбулися збори мешканців громади з питань забезпечення безпекового середовища, під час яких підписали «Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю» із неурядовою організацією «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту».

Обговорили підсумки онлайн-голосування мешканців селища Пісочин, які визначили потенційні напрямки співпраці щодо подальшої роботи в системі цивільного захисту в умовах воєнного стану.

Пісочинська громада розташована неподалік міста-героя Харків. До складу громади входить 8 населених пунктів із загальною кількістю мешканців більше 32600 осіб. На сьогодні на території громади зареєстровано більше 17000 вимушено переміщених осіб. Питання цивільного захисту населення є важливим для нашої громади в цей складний для країни час. Вважаємо, що діяльність Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту» (Center for Civilians in Conflict, CIVIC) являється актуальною й бажаною для нашої громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень