A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру

Дата: 08.04.2024 11:40
Кількість переглядів: 36

Перші Олімпійські ігри сучасності розпочалися 6 квітня 1894 року у місті Афіни. Україна щороку долучається до відзначення цього свята, розуміючи, що спорт має надзвичайну силу для того, щоб об’єднувати людей навколо миру, дружби й розвитку.

Спорт на благо миру та розвитку — ключове формулювання цієї міжнародної події, яке підкреслює важливість і необхідність цього виду загальнолюдської діяльності для всіх нас, для суспільства, держави, урядових та неурядових організацій.

До відзначення Міжнародного Дня спорту  (International Day of Sport for Development and Peace) долучилися й учні закладів освіти Пісочинської селищної ради (були учасниками руханок, брали участь у забігах, інших спортивних активностях, які поєднали нас з міжнародною спільнотою).

Долучилася молодь і до Флешмобу «White card», організованого з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру і Всесвітнього дня здоровя в рамках Національного проєкту «Цікава фізкультура - 2.0 Перезавантаження», отримали дипломи та грамоти за участь.

Сьогодні ми перебуваємо в різних куточках планети, але ми - єдина сім’я, ми українці особистим підняттям «Білої картки» (#WhiteCard) висловлюємо своє особисте бажання жити та сприяти миру, здоровому способу життя, фізичній й інтелектуальній активності та загальному розвиткові нації.

Пісочинський ліцей 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень