A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Міжнародна офлайн-конференція «Education Under Ground» на Харківщині

Дата: 27.02.2024 09:04
Кількість переглядів: 25

26 лютого учасниками освітньої офлайн-події, без перебільшення глобальної дискусії про майбутнє освіти Харківщини та України - «Education Under Ground» стали головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Світлана Головня і директор комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Галина Волобуєва.

Представники нашої громади брали участь у панельних дискусіях і секціях, які присвячені відновленню освітнього процесу та покращенню якості послуг у прифронтових регіонах: «Право на освіту у прифронтових регіонах: виклики і можливості», «Компенсація дефіциту педагогічних кадрів», «Можливості альтернативного фінансування та співпраці з іншими стейкхолдерами освіти», «Налагодження співпраці з діаспорою та мігрантами».

Підводячи підсумки освітнього зібрання оголошено спільне ком’юніке з бачення можливостей подальшої співпраці, побудови школи нового покоління, яка б впевнено тримала освітній фронт.

Україна - наш дім! Разом ми сила!

Організатор конференції - громадська організація «Я і моя школа». Спонсор - Агенція США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень