A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Національний фестиваль "Код Нації"

Дата: 08.02.2024 08:42
Кількість переглядів: 24

 

Національний фестиваль “Код Нації” спільно з проєктом “ПроМову” оголошує проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови 21 лютого.

Головною метою конкурсу є сприяння розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві, заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації, розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу та тестування.

Благодійні внески учасників будуть направлені на допомогу Збройним Силам України.

Усі охочі зможуть подати свої творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, фотокросинг, есе на тему “Мовне питання” та номінація мовних мемів.

Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті  https://mova.kod-natsii.com/ з 05.02 по 25.02, оцінювання творчих проєктів триватиме до 29.02, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 01 березня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.

Освітня платформа Фестивалю також проводитиме тестування на рівень володіння українською мовою. Зареєструватись на нього можна на сторінці   https://mova.kod-natsii.com/test/ з 05.02 до 23.02, пройти тестування з 26.02 до 29.02 та дізнатися попередні результати 01 березня.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень