A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВІДБУЛИСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ  «НАДАННЯ ДОПОМОГИ ПОТЕРПІЛИМ НА ВОДІ»

Дата: 07.02.2024 13:45
Кількість переглядів: 18

18 січня на території Пісочинської селищної ради відбулися профілактичні заходи (навчальні заняття) з учнями Пісочинського ліцею «Мобіль» щодо відпрацювання дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації на воді  в умовах зими.

Ініціаторами проведення навчальних занять стали співробітники Харківського районного управляння Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Харківській області. За що ми їм щиро дякуємо!

У практичній  частині рятувальники відпрацювали дії порятунку людей за допомогою мотузки, драбини-палки, рятувального кола, «кінця Олександрова» та «Соломинки» (пожежний рукав наповнений повітрям).

Під час показових дій порятунку людини, яка опинилася у воді взимку, Ліхачов Олександр Віталійович, головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуація Харківського районного управляння ГУ ДСНС у Харківській області, чітко і зрозуміло роз’яснював присутнім на що потрібно звернути особливу увагу, що потрібно запам’ятати, що знати та що вміти робити.

Також співробітники обласного центру екстреної медичної допомоги  наглядно продемонстрували  надання першої медичної допомоги потерпілим на воді та відпрацювали з дітьми практичні навички.

Учасники профілактичних заходів задавали питання щодо порятунку людей на воді та отримали роздаткові матеріали відповідної тематики.

Пам’ятайте, що паніка в будь-якій ситуації – це перший ворог  безпеки!

Пам’ятайте! Ніколи не ставайте на лід навесні, восени та під час зимових відлиг. У цей час крига надто тонка і може провалитися. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень