A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ТРЕК. ХАРКІВ’ЯНИ СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПРИЗЕРІВ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ У ЛЬВОВІ!

Дата: 07.02.2024 12:19
Кількість переглядів: 19

Початок лютого відкрив новий національний сезон з велоспорту на треку. У Львові з 1 по 5 лютого відбулися чемпіонати країни у двох багатоденних гонках - темп та гітовий спринт серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат. Боротьбу за нагороди вели 152 спортсмени з 17 команд, які представляли 11 регіонів країни.

Спортсмени збірної Харківської області вже традиційно були серед фаворитів національних «трекових» змагань і вкотре підтвердили цей високий статус, здобувши 2 золоті та 1 бронзову нагороди. Також відзначимо в нашій обласній команді й тих, хто потрапив до ТОП-10 у двох «багатоденках». Це і вихованки Пісочинської ДЮСШ  Карина та Вікторія Кононенки і Ярослава  Стецюк.

БАГАТОДЕННА ГОНКА – ГІТОВИЙ СПРИНТ

(переможці та призери визначалися за сумою результатів 5 етапів – гіт 200 метрів з ходу, гіт 250 метрів з місця, гіт 500 метрів з місця, гіт 500 метрів з ходу та «дацька» гонка)

Дівчата: 8 місце - Вікторія КОНОНЕНКО.

БАГАТОДЕННА ГОНКА – ТЕМП

(переможці та призери визначалися за сумою результатів 7 етапів – скретч, гонка з вибуттям, гонка темпо та чотири групові гонки)

Дівчата: 5 місце - Вікторія КОНОНЕНКО, 9 місце - Ярослава СТЕЦЮК.

Загалом участь у цих змаганнях взяли 21 харківський спортсмен, а готували їх заслужені тренери України - Сергій ТЕЛИЦИН, Марія ЗАРВАНСЬКА Антон ОВСЯННІКОВ, Петро МАНЬКО, а також - Андрій ДУБІНІН, Ігор ГРИМАЙЛО, Сергій ТРОФІМОВ, Олександр МОСКОВЧЕНКО, Валерія ЗАЛІЗНА та Єлизавета БРАГІНА.

Вітаємо наших велогонщиків та їх наставника Ігоря ГРИМАЙЛА з чудовим результатом і бажаємо нових вдалих стартів у новому «трековому» сезоні 2024 року!

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити національні змагання у рідній країні під час повномасштабної війни з російськими агресорами та окупантами! Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень